Happy Wednesday! Som jag nämnde för några veckor sedan vill jag väga in på onsdagar (som Roni) och är nere ett pund från 2 veckor sedan. Inte för shab.

ha!
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga utrustningskärnövningar kan du göra stående upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna och för att utmana din balans.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

leva
00:00
08:21
04:31

Dagens WLW handlar om länge läsaren Adrian, som kontaktade mig för att dela sin viktminskningsresa. Hon tappade över 100 pund och är nu underhåll och springer och bloggar på Chase Fear. Förutom att hon är en inspiration är hon super supersöt !!!

Namn: Adrian C.

Ålder: 24

Plats: Port Vue, PA

Aktuell vikt: 120 pund

Startvikt: 230 pund

Vikt förlorad: 110 pund

Yrke: nyutbildad av ett medicinsk assistentprogram; Söker för närvarande jobb

Innan:

Efter:

Hur såg du mat (som komfort, lösning på tristess osv.)?

För mig var mat inte ett sätt att överleva. Mitt liv utvecklades kring mat. När jag tänker tillbaka på min relation med mat är det faktiskt ganska alarmerande hur vanligt det är bland dagens befolkning. Det är ingen överraskning för mig att jag ofta åt för jag hade “inget bättre att göra”, men jag tror att roten till frågan var mycket djupare än att hålla mig upptagen i flera ögonblick.

Nyligen stötte jag på ett citat av Ann Wigmore; “Maten du äter kan vara antingen den säkraste och mest kraftfulla medicinformen eller den långsammaste formen av gift.” Jag läste detta citat dussintals gånger eftersom det är som om Ann kände mig själv. Du hör ofta om individer som är beroende av droger, alkohol etc., men du hör sällan om matberoende. Maten är billig, lättillgänglig och kommer alltid att vara laglig, oavsett personens ålder. Varför? Vi behöver mat för att överleva. Det vi inte behöver är överskott. För mycket av en bra sak kan vara dålig. Tyvärr korsade dessa tankar aldrig mitt sinne varje gång en annan bit mat tog sig till min mun. Mat var mitt val av droger, och det gav mig intensiva känslor … nästan som en hög. Det hjälpte till att fylla ett tomrum. Det jag inte visste är att jag sakta dödade mig själv.

Hur startade du din viktminskningsresa? Vad väckte dig att börja? Efter att ha examen gymnasiet 2006, vid 17 år gammal, visste jag att något måste göras om jag ville ha ett uppfyllande liv. Jag var trött på att leva som jag var. Jag gjorde misstaget att prova en snabb fixdiet. Jag kommer inte att namnge kosten, men se och se, det var inte något som jag kunde hålla fast vid resten av mitt liv. Jag tappade 40 kg vid den tidpunkten, men jag fick tillbaka den (plus några) strax efter att jag fortsatte med mina tidigare matvanor. Kände mig besegrad antog jag att jag aldrig skulle gå ner i vikt och gav upp förrän april 2009, året som jag började min resa för att hitta inre fred. “Det är tillräckligt …” Jag var tvungen att sluta tycka synd om mig själv. Jag visste att jag inte kunde leva så här för alltid. Det var inte längre ett alternativ. Var återfick jag motivationen? Ironiskt nog var det medan jag satt framför TV: n. Att titta på den största förloraren blev en ritual för mig ett tag i början av 2009. Jag blev fascinerad av dessa modiga individer som erövrade det jag har kämpat med nästan hela mitt liv. Jag kunde inte ens våga göra det jag vanligtvis gjorde när jag tittade på tv, vilket var medvetet att äta en hög med skräpmat. När jag tänker tillbaka och inser hur mycket jag förgiftade min kropp med ohälsosamma livsmedel är det ingen överraskning att jag vägde 230 kg. Jag skyller inte på någon annan än mig själv. Ingen sköt maten ner i halsen. Det var jag som gjorde fel val. Mina föräldrar skyller ibland sig själva, men det gjorde jag aldrig. Så att gå tillbaka till att titta på den största förloraren … ju mer Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja jag tittade på den showen, desto mer sa jag till mig själv, “Om de kan göra det, kan jag också.” Och jag gjorde. Jag började min resa mitt i säsong 7. Tara Costa, en tävlande på showen, var min huvudsakliga inspirationskälla. Hon hade en “Jag kan göra detta” attityd hela tiden hon var på showen och jag beundrade henne för det och fortfarande gör det. Hon förlorade över 100 kg, precis som jag gjorde, och hon har också kört maraton och andra lopp sedan hon har tappat vikten. Jag är en fast tro på “Om du ändrar din attityd kan du ändra ditt liv”. Om du inte ens kan tro på dig själv, hur förväntar du dig någonsin att någon annan ska göra det?

Vad var en typisk matdag innan du började din resa? Frukost: Jag skulle äta mellan 2-3 stora (omätade) skålar med spannmål. Spannmålsval inkluderade sockerhaltiga sorter som Lucky Charms, Fruit Loops, Cinnamon Toast Crunch, etc. Mitt val av dryck var alltid pop (läsk), vanligtvis Mountain Dew. Jag hatade juice, vatten och allt nära att vara frisk.

Lunch: På gymnasiet åt jag en stekt kycklingpatty smörgås med en sida av pommes frites varje dag. Ibland,Jag skulle också gå in i mellanmålslinjen och köpa en stor mjuk kringla med en kopp ost. Efter examen var gymnasiet främst av sorten med hög fetthalt – kycklingremsor, pommes frites och ostburgare.

Middag: Snabbmat. McDonald’s var alltid mitt första val när det kom till snabbmat. Innan de stoppade alternativet superstorlek, var min go-to-måltid en två-cheeseburger “superstor” måltid, som naturligtvis inkluderade pommes frites och en stor fontändryck.

Snacks: Snacking var mitt största undergång, särskilt på kvällen. Jag skulle ligga i sängen, titta på TV och äter medvetet i timmar på timmar. Jag kunde avsluta nästan en hel familjestor påse med Doritos och tänka ingenting på det. Jag kunde också göra en enorm tand i en pintstor Ben och Jerry’s Phish Food Glass Carton. Ibland vaknade jag också mitt på natten och gnuggar genom köket för snacks, som alltid var ohälsosamma val (brownies, cookies, chips, pop, etc.).

Hur förlorade du det? Följde du en specifik plan? prova några? Vad fungerade för dig?

“Detta är det; Jag börjar imorgon … Nej ifs, ands, eller buts om det! ” Jag döljer in min resa i första hand utan mål, plan och så vidare. Den enda personen som visste att jag försökte gå ner i vikt vid den tiden var min mamma. Jag var rädd för att skada min stolthet om jag skulle ha misslyckats efter att ha berättat för folk om mitt mål. Jag hade inte för mycket kunskap, resurser eller människor att nå ut till om jag behövde hjälp på vägen. Det var i princip jag, mig själv och jag. Det var ju mitt liv som jag siktade på att skapa.

Jag kastade ordet “diet” ur mitt ordförråd och fokuserade på att förändra min livsstil. Det var det enda sättet jag skulle upprätthålla permanenta resultat. Jag var tvungen att göra förändringar som jag visste att jag kunde hålla fast vid resten av mitt liv, varav de flesta lärde mig genom att titta på den största förloraren eller genom min egen forskning online. Jag började med små, gradvisa justeringar för att undvika att bli överväldigad av känslan av berövande. Den största överraskningen för mig kom när jag upptäckte riktiga portionsstorlekar. Speciellt på restauranger serveras vi ofta måltider på familjestora middagar, vilket gör att portionsstorlekar blir förvrängda. Första saker först köpte jag mätkoppar/skedar, och sedan började jag ändra mina matvanor … byte av produkter gjorda med vitt mjöl för hela kornsorten, dricka skummjölk, äta mager köttskärningar och inkludera mycket mer frukt och grönsaker gjorda med mina måltider. Jag åt tre fyrkantiga måltider per dag tillsammans med ett mellanmål mellan varje måltid. Jag använde också uppfattningen ”ur synen, ur sinnet” genom att jag höll all skräpmat utom räckhåll.

När jag först började min resa tränade jag inte alls. Varför? Mitt jobb hade mycket att göra med det. Jag hade ett fysiskt krävande jobb som sommarpraktikant på Bombardier Transportation, så jag behövde egentligen inte överväldiga min större figur med mer ansträngning. Vikten gick fortfarande av, bara bevisade min poäng. När praktikplatsen var över började jag gå med min bästa vän och spela Wii: bara dansa som mina träningsmedel. Jag gjorde det tills jag fattade beslutet att gå med i Planet Fitness, ett lokalt gym. Det är i princip där den andra delen av min resa började, som du snart kommer att läsa om.

Vad är en typisk dag nu när du upprätthåller?

Frukost: 1 – 2 koppar kaffe med Splenda, 1 fullkorns engelska muffin, 1 skrattande koostkil, 1 ägg med ½ kopp äggvita och 1 medelstora äpple

Lunch: 2 skivor fullkornsbröd, 2 matskedar naturligt jordnötssmör, 1 matsked sockerfri druvgelé, 1 kopp frysta druvor och 3 koppar trädgårdssallad med 2 matskedar ljus hallonvinaigrette

Middag: 4 oz grillad kycklingbröst, 1 kopp brunt ris eller fullkornspasta, 1 kopp ångad broccoli eller en annan veggie som jag väljer (istället för pasta, kommer jag också ibland att välja en medium – stor bakad sötpotatis.)

Snacks: Snackalternativ inkluderar: 1 kopp grekisk yoghurt med en liten banan, 1 Luna -bar, 1 kopp grönsaker med 2 matskedar hummus eller 1 kopp fullkornspannmål med 1 kopp ljus vanilj sojamjölk

** Mitt kaloriintag varierar under hela maratonträningen. Till exempel, 3 dagar före en schemalagd lång sikt (13+ miles) kommer jag att öka min kolhydratförbrukning.

Vad är ditt största råd för någon som kämpar med sin vikt?

Gör ditt sinne redo för striden. Din största motståndare är dig själv. När ditt sinne säger att det är “omöjligt att gå ner i vikt”. Vågar dig själv att bli en bättre du. Säg till dig själv, “Jag kommer inte att svika någon utom den lilla rösten inuti mitt huvud som säger att jag inte kan.” Därefter vinner långsamma och stadiga loppet. Precis som en maraton och tävling i allmänhet är det viktigt att inte börja för snabbt eftersom det kommer att leda till utbränd tidigt i loppet.

Viktminskning innebär också beteendemodifiering. Dåliga vanor utvecklades inte över en natt, så däremot försvinner de inte över natten. Lita på mig när jag säger detta: att ändra livsstilsvanor är inte lätt, men jag kan garantera värdet. Med en triplED ansträngning, engagemang, disciplin och beslutsamhet kommer du snart att hitta dig själv i rätt riktning. Nyckeln till permanent framgång (hålla vikten av för alltid) är att hitta det bästa sättet för dig att stanna på vägen. Nyckelord: du. Det som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig, vice versa. Visst, det kommer att vara fel svängar, återvändsgrändar och okända territorier, men så länge du är villig att hitta dig tillbaka kommer du att fortsätta resa längs framgången.

Om du vill veta mer eller följa min nuvarande resa, besök www.chasefear.com!

(Jag har aldrig tagit bort en genomsnittlig kommentar riktad mot mig, men jag vill uppmuntra läsarna att dela sina berättelser och inte bli föremål för skadliga kommentarer. Så min nya policy är Chelsea FC Tröja om du säger något meningsfullt om någon annan måste jag måttlig. Försök att läsa och kommentera som om du pratar med en person, inte en webbplats. Tack för att du förstår.)

Fråga: Det är onsdag – hur går din vecka ??

Skicka mig dina ställningar i kommentarerna i kommentarerna eller att runeatreepeat på Gmail!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Löpning är det bästa sättet att gå ner i vikt men …

Löpning är det bästa sättet att gå ner i vikt men …

Hur man går ner i vikt och njuter av resan. Tips för att gå ner i VfL Wolfsburg Tröja vikt med löpning. Hur man tycker om att springa och känna goo

Inga tips om matlagning

Inga tips om matlagning

Måltidsförberedelse kan vara lätt! Du behöver inte laga hela måltiderna för att skapa dig själv för hälsosamma val. Tips om hur man förbereder

Hur man stoppar en dålig vana -hack – 126

Hur man stoppar en dålig vana -hack – 126

Trick att sluta äta, binge äta eller en annan dålig vana. det bästa intuitiva ättipset för att hjälpa dig att dike dieten a

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Hur man älskar dig själv medan du förbättrar dig själv. Kroppspositivitet när du går ner i vikt eller går efter ett mål. tips om hur

Nya djärva bitar mellanmål av Foster Farms

Nya djärva bitar mellanmål av Foster Farms

Jag är

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl