av Christian Duque

2018 var ett mycket förvirrande år för fans av egyptiska fenom Big Ramy. Under 2017 chockade han världen med en mycket imponerande runner-up-finish till 7x Mr. Olympia Phil Heath. Vid den tidpunkten hade Ramy allt han behövde för att säkerställa hans eventuella framgång. Han hade en fantastisk tilläggssponsor, han arbetade med en fantastisk tränare och han arbetade med ett underbart gym. En viktig del av Ramys telefonkort har alltid varit hans storlek.

För många, han är sin dags ruhl; Men för Olympique Marseille Tröja er som minns tydligt hade Markus alltid en mycket intensiv grad av konditionering. Ramy har haft den examen på vissa utställningar, som när han vann NY PRO, men han var faktiskt inte allt som konditionerades vid Olympia 2017, där han landade den bästa placeringen av sin karriär. Med det sagt var han den näst bästa 2017 och när du tar 2: a på Olympia, är det en sak du inte gör, avsevärt förändra din kroppsbyggnad. Om du skulle ta Ramys blick 2017 och jämföra den med Shawns vinnande kroppsbyggnad 2018, vinner Shawn händerna ner. Om du jämför Ramys 2: a 2017 till Brandon Currys seger 2019, vinner Brandon Hands Down. Faktum är att Ramys utseende var tillräckligt bra för 2: a 2017, men det var verkligen inte något så spektakulärt. Det är därför, när han försökte få en ännu bättre enorm blick 2018, inte bara vann han inte, utan han föll ner på placeringarna.

Efter debakelet 2018 städade Ramy House. Han klippte i princip sin långvariga tränare och lämnade sitt långvariga gym. Han gick till Neil Hill, den legendariska guruen som förberedde den walisiska draken, James “Flex” Lewis, och hade också bodybuilding -mästare William “The Conqueror” Bonac, bland andra. Det som var intressant med det här förhållandet är att för allt samtalet online gjorde de faktiskt aldrig en show tillsammans. Ramy skulle göra Arnold och förmodligen skadades. Då skulle han göra Tampa Pro, men gjorde aldrig. Vad jag tror i slutändan kostade Hill att spelningen var, hans tro på att Ramy borde skala ner sin kroppsbyggnad, avsevärt, kommer in mycket mer strömlinjeformat och estetiskt. Var det dåliga råd?

Jag tror faktiskt att Hills strategi kan ha varit den vinnande biljetten för Ramy. Om Ramy kom ACF Fiorentina Tröja in i en tävling på 270 -talet, med rippade skinkor, verkligen striated glutes och fantastiskt skick, kunde han ha varit konkurrenskraftig i vart divisionen gick. Se att det är saken, löpare leder inte sporten. Fans applåder gör det inte heller. De senaste mästarna vi har haft har inte varit massmonster. Den sista stora masstypsmästaren var Jay Cutler och till och med Jay 2010, 2011 och 2013, var inte Jay 2001 eller 2006. Tiderna förändrades med Phil. Shawn var ännu mer strömlinjeformad än Heath. Brandon har gjort mässan något fantastiskt igen, men han är inte heller ett massmonster. Faktumet är att kroppsbyggnad är en sport av äpplen och apelsiner, men även den snyggaste melon, kanske inte räcker. Om Big Ramy någonsin vann en sandow på 300 kg+, skulle varje kille som ville bli Mr. Olympia ha vara ett bättre massmonster än honom. Det betyder att hela toppen av sporten skulle chucka estetik ut för storlek. Det är bara inte något jag tror att domarna vill ha.

Icke desto mindre dikade Ramy Hill och har nu rapporterats vara tillbaka runt sina gamla kamrater och kollegor. Betyder det att han kommer tillbaka till kamelbesättningen och Bader? Tja, här är saken, han har inte kopplat till en annan tränare sedan han skilde vägar med Hill. Vi vet också att han i princip har bekräftats för att göra 2020 Arnold Classic. När har vi någonsin känt Ramy till självberedskap? Och vilken tränare i deras rätta sinne skulle Shadow Prep? Varför i all värld skulle någon vilja hjälpa honom att bli Mr. Olympia och aldrig ta någon kredit för det? Det kan kanske hända i en annan sport, men inte kroppsbyggande, särskilt inte inom fitnessindustrin.

När 2019 tar slut tycker jag att det är väldigt intressant än Big Ramy tar inte bara sin förberedelse för Columbus på allvar, utan han är också gäst som poserar med enorm storlek igen. Det bör noteras att när Ramy tar scenen på 320 kg+ är han inte någon puffig-utseende marshmallow. Han är i solid form, han poserar bra och fansen blir helt galen.

Något annat att tänka på är att medan en kroppsbyggare kan vara 320 nu, kommer Arnold de kommer att vara 10-25 kg lättare. Det beror på att killar vanligtvis tappar storlek under sina preps – men inte Ramy. Om han är 320 nu, kan han vara 320 (eller ännu mer) kommer Arnold. Han kommer antingen att kompontera sin befintliga vikt eller så kommer han att få mer muskler. Det är därför han verkligen är en freak !!

Vid denna tidpunkt, utan Olympia-löparen 2017 som placerade över huvudet, efter att ha hoppat över 2019 (för det mesta), kunde Ramy helt ha bytt upp det, men i slutändan har han hittat sin nisch. Han är stor Ramy, inte bara Ramy, utan Big Ramy och om Big Ramy kommer att gå hela vägen till toppen, gör han det på sina villkor. Om han vinner Arnold, något han aldrig har gjort förut, kommer det utan tvekan att ge honom en enorm mängd hype som går in i Olympia. Hur galen skulle det varaOm han vann de två största showen inom bodybuilding – samma år?!?!

Vad tar du? Kan den egyptiska fenomen göra det?

Jag hoppas att du gillade att läsa den här artikeln här på Iron Magazine. Jag ser fram emot att läsa dina kommentarer. Glöm inte att använda rabattkoden IML15 för att spara 15% rabatt på IronMagLabs.com – inklusive de Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja nya CBD GUMMIES !!!

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl