Hej och glad onsdag!

Den här veckan leder jag en träningsgrupp i kategorin “flytt” för en wellness -reträtt. Klassen “Move” ska SS Lazio Tröja springa / gå / vandra. Men idag var klassen “trappor” (jag gör inte Bayern Munich Tröja schemat).
Mina senaste videor

Vad jag äter på en dag – Runner Edition
Vad jag åt på en dag. Matdagbok från en löpare som för närvarande inte tränar för ett maraton eller halvmaraton. Frukost, lunch, middag och snacks plus tips.

Fler videor

0 sekunder av 14 minuter, 26 sekunder

Bredvid
High Achiever – Good Listen Book Review
06:12

leva
00:00
08:21
14:26

Jag blev inte förvånad över att min grupp på 60+ från igår bara var cirka 30 idag = 50% av folket ville inte göra trappor.

Jag fattar. De flesta tycker inte om att göra trappor – de är svåra! Det här är den första dagen som någon verkligen klagade och någon sa till och med: “Du får betalt Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja för att tortera människor.”

ha! Ganska.

Hur sätter jag det här … um, jag är en mycket passionerad tjej och jag älskar antingen något eller “hatar det med hatet av tusen solar” <- inget skämt, någon sa till mig detta. När jag älskar något gör jag det verkligen tills du inte kan läsa om det längre - hej löpning, vattenmelon, tar för många självporträtt ... Och detsamma gäller för något jag hatar - jag kommer att undvika och undvika och undvika det tills jag kommer att dö. Så även om jag vet att det är bra för mig har jag fortfarande inte skum rullat eller gick till yoga. Avslöjad. Men jag lovar att jag ska göra dessa poser ikväll. Det är det enda sättet jag kommer att älska mig själv på morgonen ... Fråga: Vad älskar du idag? Vad hatar du? Skicka mig arbetsboken 1sav Delning är omtänksam! 1 Stift Dela med sig Tweet Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt med dessa: Run Challenge Poll och alla hjärtans dag Donuts Run Challenge Poll och alla hjärtans dag Donuts Hallå!! Gör dig redo att göra en ny körutmaning och ville be dig att klocka in ... ➡ 1. Hur många dagar i veckan gör du R Juni som kör kalender gratis utskrivbar träning Juni som kör kalender gratis utskrivbar träning Kör träningsplan för löpare med styrketräning och körtips. Kör för fitness? Få den gratis utskrivbara calend Oktober Mål Plannerfri utskrivbar månadsmålinställning Arbetsblad Oktober Mål Plannerfri utskrivbar månadsmålinställning Arbetsblad Månatliga mål för löpning och fitness. Huvudmål, månatliga mål och mini -mål som sattes efter vecka. gratis utskrivbara mål månad pl Löpning är det bästa sättet att gå ner i vikt men ... Löpning är det bästa sättet att gå ner i vikt men ... Hur man går ner i vikt och njuter av resan. Tips för att gå ner i vikt med löpning. Hur man tycker om att springa och känna goo Träningskalender för löpare med övningar och tips - december 2019 Träningskalender för löpare med övningar och tips - december 2019 Träning och kör kalender för december. Gratis utskrivbar kalender för nya löpare med kroppsviktövningar och runnin 4 minuters stående kärnträning för löpare 4 minuters stående kärnträning för löpare Stående AB -övningar för löpare. 4 minuters träning du kan göra hemma ingen utrustningNT behövs! ⚡ av Shareaholic .

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl