Ja! Du prenumererade bara för ett lopp !! nu då?

Att registrera sig är bara steg ett. Nu börjar du arbetet och planerar för en framgångsrik körning. Det spelar ingen roll om det är en 5k, 10k, halvmaraton eller hela 26,2 mil – det finns specifika saker som alla löpare måste göra när de indikerar för ett lopp. Kontrollera ut denna lista som en del av din rasförberedelse …
Mina senaste videor

Sedan var hon borta – bokrecension
En bra lyssnande – bok samt podcastutvärderingsserie
Sedan var hon borta av Lisa Jewell – erbjuds på Audible, Amazon eller var som helst böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssnande? Här är min recension!

För mycket fler recensioner, länkar och rekommendationer inspekterar runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Bredvid
Running Idea förbli frisk under Covid19 -utbrottet
02:25

leva
00:00
08:21
04:20

5 saker att göra när du indikerar för ett lopp

1. Paketupphämtningsplanering. När liksom var är paketupphämtning?

Vissa lopp gör det inte möjligt för dig att få din haklapp på tävlingsdagen så att du måste få det dagen före loppet. Om du inte är otroligt stängande, indikerar detta en extra enhet eller ser till att dina resplaner gör att du kan vara nära tävlingsplatsen i tid för paketupphämtning (det är normalt inte öppet sent).

Du kanske måste hitta till stan en dag tidigare eller ta ytterligare en flygning – tänk på det medan du gör researrangemang.

Mindre lopp har ofta paketupphämtning i en regional butik eller park som inte är nära eller på tävlingsbanan. Anta inte paketupphämtning såväl som loppet är på exakt samma plats. Inspektera paketupphämtningsplats, datum och tid väl i utvecklingen av tävlingshelgen!

2. Programkartan såväl som höjd.

Så du prenumererade bara på ett lopp. Ja! Du förstår att du kräver att träna. Kolla upp. Men tränar du för ett otroligt kuperat lopp? Är det en platt kurs? Är det på en stig eller trottoar? Upptäck vilken typ av svårigheter du kommer att göra med på tävlingsdagen som ska förberedas.

Programkartan kommer också att berätta om loppet startar och slutförs på exakt samma område såväl som där dina förespråkare kan se dig (mer om det nedan).

Observera att det följer information:

Startlinje samt ytlinjeplats

Där vatten- / hjälpstationerna finns

Där badrummen finns längs kursen

Alla roliga sevärdheter eller landmärken där du vill ta bilder

Ett bra ställe att säga ditt hushåll att tillfredsställa dig

Roligt faktum: Jag har varit på massor av halvmaraton startlinjer och frågat någon bredvid mig, “Hur är den här kursen ??!” Ummm Monican, vid den tidpunkten är det också sent.

3. Väder.

Det är avgörande att förstå vilken typ av väderförhållanden du kommer att springa i på tävlingsdagen. Vissa tävlingswebbplatser delar “medeltemperatur” under den tiden på året för att ge dig en bollpark. Du kan på samma sätt slå upp en offert om vad vädervillkoret troligen kommer att vara den dagen online.

Detta är avgörande eftersom vädervillkoret räknar ut – vad du har på dig, om Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja du måste ändra dina mål, exakt hur mycket du ska återfukta innan såväl som mer.

4. Race Day Logistics.

Om du bara prenumererar på ett större lopp måste du vara på början i början av den faktiska starttiden. Det finns ofta webbtrafikstockningar såväl som vägstängningar såväl som i allmänhet – kaos när otaliga människor stiger ner på ett litet område.

Planera vilken tid du kräver att lämna ditt hus eller hotell för att börja med mycket tid att parkera, ta en skyttel, gå, kissa och komma till startlinjen. Tävlingar som detta inkluderar Rock N Bayern Munich Tröja Roll Marathon -lopp, driver Disney (både i Anaheim samt Orlando), New York City Marathon samt andra “stora” stadshalv samt fulla maraton.

Om ett lopp börjar och slutar på olika platser kan du behövas för att parkera på ytan och ta en buss till startlinjen. Detta är verkligen relativt vanligt! Den stora nyheten är när du dyker upp loppet kan du bara gå till din bil. De dåliga nyheterna är att ta tag i en buss behöver ytterligare tid innan Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja loppet och gör ett extremt tidigt väckarklocka.

Tips: Du kanske måste betala för parkering så håll lite pengar till hands.

Om du har hushåll eller kompisar som tillfredsställer dig vid loppet eller vill ta reda på samt njuta av – ge dem viss information. Låt dem förstå vilka vägar som är stängda såväl som var just för att se dig. Planera att de ska vara i en specifik korsning eller milmarkör så att du inte kommer att missa varandra. Välj på en plats för att tillfredsställa när du är klar. Låt dem förstå att de kan behöva betala för parkering såväl som mat också.

5. Träna för loppet.

Detta är det viktigaste att göra! Men det är ofta allt vi fokuserar på när vi indikerar för ett lopp så jag lägger det sist på listan. Nu när du har registrerat dig såväl som du har räknat ut var du måste få din smörgås och dyka upp på Race DAY Du kan spendera lite högkvalitativ tid att logga mil på dina fötter.

Tips om utbildningsförberedelser:

– Upptäck en bra träningsplan för din 5k / 10k / halv maraton eller full maraton.

– Ändra det om ditt lopp är förr än din träning tillåter. Detta kan indikera att du börjar vid vecka 2 av träningen eller får en bra bas av löpning innan du börjar planen om ditt lopp är ganska långt ute.

– Upptäck de perfekta löparskorna, kläder och bränsle för din kropp. Detta är en del av träningsprocessen.

RER -utbildningsplaner:

Soffa till 5K träningsplan

10k träningsplan

1: a Time Half Marathon Training Plan

Bonustips:

HA SÅ KUL!!!! Om du inte är en expertlöpare som går till det första platsen för pengar – detta är inte ditt jobb. Ha kul, njuta av träningen. Ta in allt det roliga och njutningen av race dag!

P.s. – Inspektera min publicera på kvinnors löpning – 15 saker löpare som gillar mat förstår

Fråga: Vad tränar du för ideal nu? Har du räknat ut det här som påpekades ovan än?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Kör Dopey -svårigheten 2022 (Disney World Run -serien)

Kör Dopey -svårigheten 2022 (Disney World Run -serien)

Jag har precis registrerat mig för att driva Dopey Challenge! Jag har inte köparens ånger … eller måste jag säga, Runners ånger – ännu. Jag är

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap samt granskning. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program samt rasutvärdering samt idéer för

OC Half Marathon -resultat samt topp 13 höjdpunkter

OC Half Marathon -resultat samt topp 13 höjdpunkter

OC Marathon såväl som halvmaratonloppsresultat. Orange Region Recap samt finaste delar av 13,1 mil körning. Rabatter för andra

OC Marathon Training Plan såväl som racedabatträntekod

OC Marathon Training Plan såväl som racedabatträntekod

Maraton såväl som halvmaratonutbildningsplan mellanprodukt för att bli snabbare eller PR. För löpare med ett tidsmål. Stamina Traini

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultat samt sammanfattning. AFC halvmaratonfoton. Körs i

Känner dig förberedd kontra att vara beredd på ditt lopp

Känner dig förberedd kontra att vara beredd på ditt lopp

Numnber 1 -saken att tänka på före ditt halvmaraton eller full maraton. Last minute Race Training Idea för

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl