Hej! Jag har kört med TomTom -stimulerande GPS -fysiska konditionen under de senaste par månaderna. Jag har mycket oro över exakt hur jag gillar det, men jag ville ge det lite körsträcka innan jag delade mina tankar.

Nu är det dags att prata om det …
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Sedan var hon borta – bokrecension
04:20

leva
00:00
08:21
05:19

Tomtom -stimuleringen skiljer sig från en hel del andra fysiska fitnessklockor eftersom den kan hålla mycket musik och kan vara ansluten till trådlösa hörlurar.

Detta gör att du kan köra utan en telefon / iPod samt hörlurar för musik. bom! Eller måste jag ange gnista!

Det är en GPS-klocka, musikspelare, multisport tracker samt pulsskärm allt i ett.

Din spellista kan laddas ner från iTunes eller Windows Media Player samt läggas ideal på telefonen. Det innehåller så mycket som 500 låtar. Det måste vara tillräckligt för en full maraton eller två (eller tre).

Njut länkar till din dator för att publicera data.

Löpare är ofta datapersoner … det är jag inte.

Men jag uppskattar när det är enkelt att se körstatistik. Denna information är avgörande för utbildning! (För personer Corinthians Paulista Tröja som är ansvariga för körsträcka och förbättringar, inte monikaner …)

Jag använde njutningen på Jerusalem Marathon.

Jag var lite livrädd att det skulle ha svårt att upptäcka en signal med tanke på att jag var halvvägs över hela världen där jag normalt slog på den för en signal. Men det var ingen fråga alls! Njutningen hade en bra anslutning och batteritid hela tiden!

Eftersom det kan spåra hjärtfrekvensen kräver du att bära den som en typisk njutning med affären med på toppen av handleden.

Jag har alltid använt mina klockor “upp och ner” eller är det bakåt?

Hur som helst – för att det ska bestämma hjärtfrekvensen med hjälp av din handled måste du bära den på det “rätta” sättet.

Övergripande tankar om tomtom stimulerar fysisk fitnessklocka:

Det är enkelt att använda. Avläsningarna medan jag kör är enorma och tydliga. Jag har njutningen att visa mig hastighet / allmän tid / körsträcka medan jag springer.

Siffrorna är enkla att kolla in med en snabb blick. Den har en fantastisk batteritid (jag använde för att betala min sista njutning varje natt men kan gå några på den här).

Och även om det är enkelt att kolla in njutningen är en stor storlek (inte så enormt att du kräver en skottkärra för att ta med dig på en körning Polens herrlandslag i fotboll Tröja som andra klockor). Jag gillar det.

Den största skillnaden mellan denna njutning såväl som många andra är att den kan hålla din musik – så i teorin kräver du inte att ta din telefon med dig på en körning (om du använder den för musik). Jag använde inte den här metoden för att säkerställa att det inte var oerhört användbart för mig.

*Du kan få tomtom stimulera att runda på Amazon här *

Fråga: Vilken tid är det?

Jag: 20:42. Pst.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Vad jag använder för att köra idealiska nu såväl som juli -körsträcka

Vad jag använder för att köra idealiska nu såväl som juli -körsträcka

Mina nuvarande löputrustningsfavoriter såväl som exakt hur många mil jag sprang i juli. Månadsvis körsträcka rundas såväl som vad som är nästa med min körning

Måste du använda en Run Tracker -app eller springa klocka?

Måste du använda en Run Tracker -app eller springa klocka?

Kräver TSG 1899 Hoffenheim Tröja du en GPS som kör njut eller kör tracker -appen? Kör ner av det allra bästametod för att bestämma dina körningar såväl som träningspass med hjälp av

Den yttersta löparen Holiday Gift Guide 2020

Den yttersta löparen Holiday Gift Guide 2020

Den yttersta presentguiden för löpare 2020 -listan. koncept för varje typ av löpare. Redskap, klockor, roliga muggar såväl som mer

Halvmaraton & full maratonträning måste haves

Halvmaraton & full maratonträning måste haves

De allra bästa löpande kläderna samt redskap för halvmaraton samt full maratonträning.

Du kan inte springa utan

Du kan inte springa utan

Jag kan inte springa utan dessa 11 löpningsutrustning. Stack på milen som kör svårighetsdag 23.

Kör i form Svårighetsvecka 1 – Frågor och svar på nätet

Kör i form Svårighetsvecka 1 – Frågor och svar på nätet

Kör i form svårigheter online Facebook Q & A -session. Vecka 1 oro för att köra såväl som viktminskning. Hjärtfrekvensträning och

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl