Olympique Lyonnais Tröja dehydrering som framförs av snabba extrema viktskurna metoder har lett till väl dokumenterade skador samt död i stridssporter. Trots denna stridssport fortsätter idrottare dessa metoder under uppfattningen att de resulterar i konkurrensfördel. En nyligen genomförd forskningsstudie publicerades tyvärr på dessa övertygelser som upptäckte att fördelen med att tävla i en lägre viktklass kan balansera alla typer av minskning av uthållighet samt explosivitet som utlöses av uttorkning.

Den senaste studien, med titeln “Muskelkontraktionshastighet, uthållighet såväl som kraftuttagningsändringar som uppfyller olika grader av Kashiwa Reysol Tröja hypohydrering i konkurrenskraftiga olympiska stridssporter”, som publicerades denna månad i Journal of the Worldwide Society of Sports Nutrition, uppfyllde 163 Battle Sportidrottare under seniormästerskapen 2013.

Idrottare tävlade alla i olympiska stridssporter (boxning, brottning eller tae kwon gör).

Forskningsstudien avslöjade att 84% av idrottare dehydratiserades vid utvärdering av INS (42% dåligt dehydratiserade), liksom medan dessa idrottare rehydratiserades med att utvärdera INS nådde de inte euhydratiseringsnivåer vid tävlingstiden.

63% av idrottare som rehydratiserades till att kämpa i en fullständig viktklass högre än den som de tog vikt för.

Forskningsstudien fick idrottare genom att gå igenom olika muskelmassauthållighet samt kraftuttagningsövningar både vid utvärdering av INS samt följa rehydrering för konkurrens. De dehydratiserade idrottare hade minskat neuromuskulära prestanda men dessa muskelmassfunktionsförluster återvanns delvis med rehydrering vid tävlingstid.

Forskningsstudien upptäckte att medaljvinnarna placerade bland de mest dehydratiserade vid utvärdering av insatser som leder författarna att avsluta att ”kanske fördelen med att kämpa i en viktklassificering under idrottarens vanliga vikt, balanserar de ogynnsamma effekterna av att kämpa något något hypohydratiserad. ”

Med tanke på att idrottare i vissa fall är mycket mer inspirerade av resultat över säkerhet, betonar denna forskningsstudie det kontinuerliga kravet för atletiska uppdrag samt andra stridssportreglerande organ för att hålla sig ständigt vaksamma när det gäller farorna med snabba extrema viktnedgångar såväl som för att garantera att garantera Dessa praktiska metoder är på plats för att skydda överflödiga idrottare från sig själva.

Den fullständiga forskningsstudien och upptäcktes här.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Forskning Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja upptäcker “alarmerande” snabbviktsmetoder i Youth Battle SportsMay 31, 2022in “Safety Studies”
Studien bestämmer fysiska/psykologiska svårigheter i stridssportidrottare från snabba extrema vikt Cuts september 11, 2020in “Safety Studies”
Överlappning av hjärnskakning såväl som viktskurna symtom som undersöktes i Battle Sportsapril 12, 2022in “Säkerhetsstudier”

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl