av Matt Weik, BS, CSCS, CPT, CSN

Det finns tillfällen då artiklar verkar bara komponera sig själva, liksom att det är en av dessa artiklar. Du kan inte ens göra det här, liksom det är lika roligt att inte visa dig. Men om du följer näring och “innovation” i branschen, har du definitivt hört talas om ett varumärke som heter Beyond Meat.

Beyond Meat är ett växtbaserat, veganvänligt märke som producerar köttlösa produkter som imiterar äkta köttalternativ. Till exempel har de hamburgare, korv, ryck, etc. Om du arbetar för ett sådant företag är du troligtvis någon som följer en köttlös dietplan som inte innehåller animalprodukter (eller man kan anta eftersom du vill För att tro på produkten som du säljer konsumenter).

Tja, COO för Beyond Meat, Doug Ramsey, verkar sakna kött i sin dietplan Atletico Mineiro Tröja när han gick direkt kannibal på en kille.

Nej, du kan inte göra det här.

Du kan sannolikt inte på samma sätt inte omfatta den fallande försäljningen från ett företag som redan går ner i rören. Beyond Meat har sett sitt lager hösten 73% i år ensam samt har bevittnat dystra försäljning och driftssvårigheter under dess nedåtgående spiral. Denna incident kan vara glasyren på kakan i ett företag som har haft några stora utmaningar.

Av vad det är värt är Kim Kardashian talesman för Beyond Meat. Hon gick från att slå kött i ett sexband som gjorde henne berömd för att säga människor att sluta kväva fjäderfä och gå växtbaserat? Är det inte en konstig händelse? (Kom igen, jag förstår att du skrattade lite över det)

Beyond Meat Exec tar påstås en sida från Mike Tysons bok

Enligt myndigheternas register såväl som cirka 1 000+ webbplatser som nu rapporterade om händelsen, arresterades Doug Ramsey för att bita en mans näsa i ett bilparkeringsgarage efter en Arkansas fotbollsmatch samt släpptes på 10 000 dollar. Senast jag kontrollerade var en näsa inte en del av en växtbaserad eller köttlös kost.

Händelsen tog plats i bilparkeringsgaraget utanför Razorback Stadium efter matchen mellan Arkansas och Missouri specificerar slutade.

Jag menar, vilken typ av person biter affären med en människa till? Jag har blivit rasande på människor, liksom aldrig har det korsat mitt sinne att jag borde bita någon i affären – det är bara udda, men vem näsa?

Åh, men det blir ännu bättre. Ramsey anklagades för terroristiska äventyrande samt tredje gradsbatteri. Vid tidpunkten för att komponera denna artikel har varken Ramsey eller Beyond Meat gjort ett uttalande om händelsen såväl som arrestering.

Innan han gick till Beyond Meat hjälpte Ramsey Tyson Foods. Det verkar som om han gick från en extrem till nästa med sitt karriärval, eller hur? Men vänta … det finns mer! Ramsey hjälpte Tyson Foods i över 30 år, där han hanterade deras fjäderfälinje tillsammans med (få detta) deras McDonalds verksamhet. Okej okej. Så låt mig få det här rakt. Ramsey arbetar för Tyson Foods för att betjäna dem som inkluderar animaliska produkter i sin diet, tillsammans med vad många tycker om en av de ohälsosamma snabbmatkedjorna (och en av de största) i världen?

Låt oss komma tillbaka på rätt spår med händelsen. Du kanske säger att Ramsey hade ett äkta “nötkött” med den här killen, nej? Lite humor för att gå tillsammans med en så galen historia.

Du skulle vara naiv att tro att människor inte tar sin college fotboll på allvar men men kommer nu – vem gör det här?! Detta var inte bara någon mindre förändring heller. Rapporter är att Ramsey stansade med den anklagade baksidan av den anklagade efter att svarandens fordon påstås komma i kontakt med däcket på Ramsey’s Ford Bronco. Så, en Fender Bender förvandlade den här killen till Hannibal Lecter?

Den anklagade lämnade sitt fordon när allt detta ägde rum, liksom det var då Ramsey påstås greppade honom såväl som började stansa svaranden, liksom att bete näsan – rippande kött från spetsen på svarandens näsa. För att ge förolämpning mot skada berättade Ramsey till den anklagade att han skulle “döda honom.” Det är definitivt ett nej såväl som kommer att få tillagda anklagelser som hanteras på ditt arrestering.

Passagerare från båda fordonen hoppade ut ur sina respektive Flamengo Tröja fordon och bröt upp förändringen.

Var det Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja alkohol involverad? Jag har ännu inte upptäckt någon typ av källa som säger att Ramsey var berusad (inte att det skulle göra saker mycket bättre eller släppa honom från kroken).

Sammantaget har Ramsey några rasande problem som han behöver för att ta reda på (kanske är han upprörd över att han inte har ätit kött), liksom han är ordnad att dyka upp i domstolen den 19 oktober 2022. Vi ska se om bortom köttet Håller honom runt eller ber honom att gå vilse.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl