Madison Square Garden Business verkställande ordförande samt VD James L. Dolan har meddelat att Leon ökade har utsetts till president för New York Knicks, omedelbart effektivt. Villkoren för erbjudandet avslöjades inte. Ökad går med i organisationen från CAA Sports, där han var medhuvud för basketavdelningen samt representerade några av NBA: s största stjärnor.

”Leon är en av de mest respekterade cheferna inom expertbasket, med decennier av erfarenhet som effektivt arbetar med NBA -spelare såväl som lagadministration Världsmästerskapet i fotboll Tröja i alla aspekter av spelet. Vi är positiva till att han ger rätt kombination av kunskap såväl som anslutningar för att säkerställa den långvariga framgången för vår franchise, ”uttalade Dolan. “”

I sin funktion som president kommer ökad kommer att övervaka alla basketoperationer och arbetare för teamet. En Cherry Hill, infödd i New Jersey, han slutade vara en av basketens mest kraftfulla agenter, med en 25-årig karriär som såg honom hantera karriärerna till några av spelets största stjärnor. Ökad tog examen från Dickinson College, där han var medlem Atalanta BC Tröja i basketlaget. Han fick sin J.D. -examen från Temple University’s Beasley Institution of Legislation samt innan han gick med i CAA Sports, var partner på lagstiftningsföretaget Sherman, Silverstein, Kohl, ökade & Podolsky. Ökad tränad basket i fem år, Ajax Tröja tre på hög institutionnivå samt två på högskolanivå.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl