Jim Moss, en professor i idrottslagstiftning i Colorado, har släppt en ny bok Aston Villa FC Tröja med titeln Boating the Grand Canyon: A “How to” för personliga båtfartyg, som “kommer att hjälpa till att hjälpa till Gör din när du är i en livstidsresa.

Köp boken genom att åka hit.

”Colorado River som strömmar med Grand Canyon är en av världens många fantastiska platser på jorden. Rafting såväl som kajakpaddling nerför floden är livets vattenresa. Oavsett om du försöker få ett tillstånd eller redan har ett tillstånd, kommer den här nya boken omedelbart att underlätta planeringen av din Grand Canyon River -resa.

Du vill ha detta när du i en livstidsupplevelse ska vara vad du har hört och drömt om i flera år. Boating the Grand Canyon kommer att hjälpa dessa drömmar att gå i uppfyllelse.

25 års arbete med industriella resor i Grand Canyon såväl som personliga resor, eller när Park Service-telefonen kallar dem icke-kommersiella flodresor, har hjälpt mig att samla det allra bästa från båda världarna. Dessutom har jag arbetat flodresor för massor av affärer i öster och väster. Tjugofem års forsränning i väst, 1000-talet av floddagar samt massor av industriella och personliga resor har gett mig chansen att välja det bästa av alla verk för att komponera denna bok samt göra din resa speciell.

Den här nya boken kommer omedelbart att planera din Grand Canyon River -resa enklare.

Den här boken kommer

Planera att samla din resa

Välj de perfekta kompisarna för att gå ner i floden med dig.

Hjälper dig att förstå enheterna att ta eller att du hyr från en outfitter

Vet vilken utrustning du kräver att du tar med dig för att göra resan enklare och bättre

Ge dig mycket mer tid att glädja dig till Grand Canyon

Spara tid

Spara pengar

Visa dig alla de val du har i planeringen och kör din resa

Hjälper dig att överföra dina flodresa till en Grand Canyon -resa

Boating the Grand Canyon diskuterar den icke-kommersiella flodrespolitiken samt varför såväl som exakt hur Grand Canyon National Park River Rangers verkställer reglerna. Genom att förstå såväl som att förstå resonemanget för riktlinjerna kommer du att ha en mycket bättre upplevelse med National Park Service Rangers.

Den här boken är full av:

Idéer om exakt hur man planerar såväl som vad du inte planerar för din personliga flodresa.

Hur man väljer vilka måltider som kommer att fungera för din grupp och resa

Idéer om exakt hur man organiserar

Din resa

Dina köksbesättningar

Din meny

Din meny baserat på ditt schema

Din båt

Hur man snabbt riggar på morgonen

Hur man snabbt de-rig på kvällen

Hur man planerar, i förväg

12 kapitel av idéer, tidsbesparare, enheter samt redskap för att ta med och inte ta med. Den allra bästa metoden för att organisera din resa såväl som den allra bästa metoden för att hålla alla nöjda. 150 sidor med tips, tekniker såväl som koncept för att hålla dig njuta av resan och inte fretting om den. Två kapitel om resurser, länkar såväl som terminologi för att hjälpa dig att bli den expert Grand Canyon personliga båten.

Du vill driva Grand Canyon.

Planerar din resa: Organisera ditt folk

Vad man ska ta ner floden: Saker

Mat såväl som pre-rese matlagning

Saker att göra innan du börjar din resa

Idéer om förpackning och riggning

På floden

Särskilda dagar på floden

Att komma till slutet av din resa

Tipsförslag och tricks

Flodetikett

Böcker, webbplatser och referenser

Bilaga

Ordlista: Grand Canyon -termer Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja och terminologi

Whitewater Rafting samt kajakpaddling av de legendariska forsarna, horn, granit, kristall och lava är vad dina drömmar koncentrerar sig på, är du tillräckligt bra, kan jag göra det, exakt hur roligt ska jag ha? Den här boken kommer att visa dig exakt hur du kan tona dina båtar, samt erbjuda med problemen så att köra forsarna är inte att hålla dig uppe hela natten som det kan vara.

Colorado River har så mycket mycket mer att erbjuda än bara bra vitvatten. Utsikt som bara erbjuds på en flodresa som Vaseys paradis, Red Wall Cavern, Elves Chasm samt Deer Creek Falls är bara några.

Oavsett om du följer den här boken till brevet, eller om du glimtar med den för några nya idéer, kommer Stade Rennais FC Tröja att båtliv Grand Canyon att hjälpa dig att glädja dig till kanjonen, se den modifierar livet för de människor du flyter ner med såväl som Förundras över vad det gjorde mot dig när du kommer hem. ”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl