The Players’ Association of the Premier Hockey Federation har valt Alex Sinatra till deras verkställande direktör, Efficient omedelbart. Spelarna intervjuade en mångfaldig pool av kandidater och landade på Sinatra för rollen. Hon efterträder Anya Packer, som tidigare höll inställningen tills han slutade vara chef för Metropolitan Riveters tidigare Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja i år.

“Jag är hedrad över att bli vald av PHF: s spelare för att fungera som verkställande direktör för spelarföreningen,” uttalade Sinatra. ”GRIT,

Bestämning, liksom arbetsprinciper för dessa spelare är inspirerande. De är mästare på och utanför isen såväl som jag inte kunde vara mer stolt över att tjäna dem. Vi vill modifiera hockeysporten för såväl mycket som fortsätter att producera chanser för både nuvarande såväl som framtida spelare. ”

Sinatra är en advokat och har varit en intern rådgivning för ett expertteam, ett multinationellt företag samt olika nystartade företag. Som verkställande direktör såväl som US Sassuolo Tröja skaparen av ditt blivande för allt, leder hon ett strategiskt sportkonsultföretag som särskilt leder kvinnor såväl som minoriteter i sporten såväl som underhållningsmarknad för att få tydlighet, förtroende och växa sina Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja företag. Hon har en JD från Texas A&M University för lagstiftning samt en BBA i reklam från Texas A&M University.

“Vi är särskilt entusiastiska över att Alex Sinatra leder oss med en kommande period där vi förväntar oss en enorm tillströmning av investeringar i ligan och med det betydande chanser för våra spelare,” sade Boston Pride Play -representant Kaleigh Fratkin. “Utöver hennes kommando över avvecklingstabellen kommer hennes skicklighet som marknadsförare att resonera väl med PHF -spelare när vi kollektivt söker nya såväl som intressanta metoder för att öka vår marknadsexponering och visa upp våra talanger.”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl