uppdatering 26 oktober 2022 – Anderson Silva gav ett förberett uttalande om att han “misshandlar” om att bli slagen med följande

”En, jag blev aldrig utslagen i sparring. Jag missade i den intervjun som jag ofta gör när jag intervjuade på engelska och överdriver den normala fram och tillbaka handlingen som inträffar i sparring.

”För det andra var den här sparringssessionen som jag refererade till i början av september. Intervjun med MMA Weekly gjordes den 13 september och av någon anledning släpptes just denna vecka. Så det var inte nyligen. ”

__________________________________

Den här veckan gav Anderson Silva en SL Benfica Tröja intervju som medgav att han blev utslagen inte en gång utan två gånger träning för Jake Paul Bout.

Han säger att hans instruktör fick honom att slå ut för att hjälpa honom att “förbereda sig för krig”. Gå till 7:30 Yokohama F. Marinos Tröja -märket på videon.

Om det är sant finns det några saker som är värda att notera.

Du tuffar inte upp din hjärna genom att ta hjärnskador. Du försvagar det.

Om en instruktör utsätter en idrottsman för hjärnskada för Kawasaki Frontale Tröja att förbereda sig för en hård anfall är de grovt oinformerade

Om Silva inte ljuger måste Arizona -kommissionen dra anfallet.

Det finns obligatoriska medicinska suspensioner efter KO: s i konkurrens. Association of Ringside Physicians rekommenderar följande när en idrottare är utslagen

Om en stridssportidrottare upprätthåller en KO med LOC sekundär till slag till huvudet, rekommenderas att han eller hon blir avstängd från tävlingen i minst 90 dagar. Det rekommenderas också att kämpen avstår från sparring i 90 dagar också.

Det spelar ingen roll om en knockout inträffar i en anfall eller i träning. Hjärnan kan inte se skillnaden. Om Silva slogs ut två gånger i träningslägret måste anfallet avbrytas. Om detta inte är något mycket mer än billig marknadsföring Silva måste lära sig samma lektion som Jake Paul lärde sig när han pratade om CTE.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Problemen med Anderson Silvas “Viagra Defense” under anti-doping standardsAugust 12, 2015in “Doping”
Gratis juridiska rekommendationer för Anderson Silva – Tis finns för en resonemang 1, 2015in “Doping”
Anderson Silva överlämnade ett års dopningsupphängning av USADAJULY 18, 2018in “Doping”

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl