Missouri Office of Athletics verkställande direktör Tim Lueckenhoff cirkulerade nyligen ett memo som meddelar marknadsintressenter för ökade avgifter för Battle Sports Events (HT till Carla Duran Valencia Tröja samt Journey Pro KC ).

Händelsetillstånd för massor av discipliner ökade. Andra såväl som Amatauer -tävlande licensavgifter gjorde också. Lueckendoff konstaterade OGC Nice Tröja att dessa ökningar är bara de andra under de senaste 27 åren som behövs för att hålla det avgiftsfinansierade kontoret på en solid grund.

Kanske mycket kontroversiellt inkluderar dock ändringarna en tilläggsavgift på $ 1 för alla gratisbiljetter. Så om en promotor låter någon till en plats som är gratis av avgift kommer regeringen fortfarande att ta ut en avgift på dessa individer.

Det fullständiga memoet anges nedan.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

UFC 183 DOPING DETRACTION – Vissa avgörande problem för NSACFEBRUARY 4, 2015in “Doping”
Rör inte med Texas! Domstolen avgifter UNAM Pumas Tröja 80 000 dollar för UFC PIRACYJUNE 19, 2016in “Piracy”
Wisconsin ser ut att kontrollera kickboxning i efterdyningarna av stridande Deathfebruary 19, 2015in “Wisconsin Battle Sports Law”

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl