Quinoa Bowls With Eggs & Avocado

Recept av Becky Duffett | bild av Erin Kunkel
Quinoa måste vara det snabbaste och enklaste valet för spannmål, förutsatt att det lagar mat på 15 minuter. Topp med alla typer av grönsaker du gillar, lägg till ägg för protein, samt inte håll tillbaka på den heta såsen.

INGREDIENSER

1 Big eller 2 Little Delicata Squash
2 matskedar extra-jungfru olivolja
¼ tesked markkummin
¼ tesked Chile Powder
1 kopp (6 oz/185 g) quinoa
1½ koppar (12 fl oz/375 ml) fjäderfä, minimerad natrium eller vatten
1 burk (15 oz/470 g) svarta bönor, inget salt tillsatt, sköljt såväl som dränerat
4 stora ägg
1 avokado
Varm sås för servering (valfritt)

INSTRUKTIONER

Förvärm ugnen till 230 ° C. Halver delicata squash längd, använd en sked för att skrapa ut frön, samt skiva squashen i halvmånar ungefär ½ tum (12 mm) tjock. Stapla squashskivorna på en stor kantad bakplåt. Tappa med 1 matsked olivolja såväl som att slänga för att täcka. Strö över kummin såväl som chilepulver samt krydda med salt. Stek upp tills såväl som krispiga i Costa Ricas herrlandslag i fotboll Tröja kanterna, cirka 30 minuter.

I en kruka integrerar såväl quinoa som fjäderfäbestånd samt rör om för att kombinera. Ge en sjuda, Världsmästerskapet i fotboll Tröja minimera det varma att underhålla, täcka potten och koka upp tills quinoa är mjukt, 15 minuter eller enligt buntinstruktioner.

Vär de svarta bönorna i en stor stekpanna på medelhög värme. Överför bönorna till potten med såväl quinoa som kastar för att kombinera. Dela såväl quinoa som bönor mellan skålar, toppa med den rostade squashen samt hålla varmen.

Torka ut stekpannan. Sätt tillbaka pannan till den varma och värma den vistelse 1 matsked olivolja. Fraktur äggen i pannan såväl som koka upp tills de vita är inställda men äggulorna är fortfarande rinnande, cirka 3 minuter.

Skjut ett stekt ägg på varje quinoa -skål, toppa med skivad avokado såväl som varm sås, om du vill, samt servera varm.

Gör 4 portioner

Näringsfakta (per tjänst)

Kalorier 393
Protein 16 g
Totalt fett 20 g
Mättat fett 4 g
Kolhydrater 42 g
Fiber 8 g
Totalt socker 4 g
Tillagda sockerarter 0 g
Natrium 121 mg

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Becky Duffett

Becky Duffett är en bidragande näringsredaktör för Fitbit och ett sätt att leva författare med en entusiasm för att äta bra. En tidigare Williams-Sonoma Cookbook-redaktör samt examen från Sport Club Internacional Tröja San Francisco Cooking School, hon har redigerat massor av kokböcker såväl som många recept. City Living har förvandlat henne till en snurrmisbrukare – men hon skulle fortfarande hellre rida på en häst. Hon bor i det sötaste samhället i San Francisco, kostar helger på bondemarknaden och försöker checka ut på bageriet, samt steka enorma middagar för vänner.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl