av Matt Weik

Medan jag inte skulle säga att jag är den mest betydelsefulla fanen av den klassiska fysikdivisionen (jag väljer att följa Men’s Open), är det svårt att inte uppskatta den kroppsbyggnad de tar på scenen. Förra året tog Chris Bumstead hem kronan vid Olympia 2019 som granskades av många i branschen. Som sagt, jag kände mig som om han förtjänade segern.

Hela denna lågsäsong, andra i klassisk kroppsbyggnad har tagit bilder en Chris Bumstead i intervjuer såväl som deras sociala medieplattformar och säger att han inte har en fullständig kroppsbyggnad, han har släparande kroppsdelar, han är inte värdig att titeln, detta och den andra.

Jag vet en sak, riktiga vinnare är inte ute och pratar smack. De dyker upp i form och får jobbet gjort. Det finns inget de behöver säga som deras kropp gör allt som pratar. Chris Bumstead är säker – och han har allt bäst att sitta som den regerande klassiska fysikvinnaren. Jag känner emellertid som om vissa människor inom IFBB försöker skapa drama för att göra saker intressanta att gå in i Olympia Prep på liknande sätt som Olympia Presskonferens som enligt min mening har varit en skitshow i flera år.

Frågan som många ställer nu är huruvida någon kommer att kunna slå ner Chris Bumstead vid den 2020 Mr. Olympia som hålls i december i Las Vegas.

Samtal är billigt-visa upp redo
Om du följer med branschen, skulle du vara mycket mer än medveten om att flera klassiska fysikkonkurrenter har gått på videokamera för att kasta lite skugga på Chris Bumstead för att vinna divisionen vid Mr. Olympia 2019.

Jag tycker att det är lite roligt att de pratar så mycket skräp om hans kroppsbyggnad. Jag antar att de har minnesförlust, när han slog dem hela förra året. Så, vad har det att säga om Chris har alla dessa “svaga punkter”, men han slår dig? Jag antar att det innebär att din kropp är värre. Grattis.

Här är fakta. Chris är Fluminense Tröja en stor pojke. Stående på 6’1 “är han inte din vanliga” kroppsbyggare. ” I själva verket är han betydligt högre än många av den klassiska fysikuppställningen. Som sagt, Chris Bumstead har fantastisk muskelform, symmetri och rena linjer. När han står bredvid andra konkurrenter är det svårt att inte sätta ditt fokus på Chris – han sticker ut.

Jag har tittat på Chris under lågsäsongen PSV Eindhoven Tröja och hans träning är inget skämt. Han och William Bonac driver i huvudsak samma vikter och Bonac är i mäns öppna. Jag ser inte andra klassiska fysikkonkurrenter som driver samma vikt som Chris Bumstead är. Visst, klassisk kroppsbyggnad (eller någon division) mäter eller tar inte hänsyn till hur mycket vikt du kan lyfta. Det är emellertid tydligt att Chris inte slackar i gymmet och är inriktad på att växa till sin 2020 -förberedelse 2020 och vill behålla titeln.

Vad kommer domarna att leta efter?
Det var klart under 2019 att domarna gillade och uppskattade den kroppsbyggnad som Chris Bumstead förde till scenen. Innebär det att ingen annan såg värdig av titeln eller inte var värda att vara på samma plattform? Nej. Jag uppskattar emellertid det faktum att domarna (i deras ögon) vill att sporten ska flytta mot en kroppsbyggnad som liknar Chris.

Det här är bara min åsikt, men när vi pratar om klassisk kroppsbyggnad är det svårt att inte tänka på en vakuumpose. Även om det inte är en obligatorisk pose, känner jag att det borde spela en viktig roll i bedömningen, eftersom det var en del av det som fick de gamla skolfysikerna att stå isär jämfört med vad vi ser i divisioner som 212 och Men’s Open idag.

Det finns ett gäng människor som ville rabattera Chris fysik, men de kan inte komma någonstans nära att träffa en vakuumposition. Och ja, jag förstår det, vi borde inte sätta massor av fokus på bara en pose, men (igen) enligt min mening måste posisen inkluderas i domarna som gör mål. Om domarna tittar på mäns öppna distensfrågor och drar av poäng, borde konkurrenter som kan träffa en vakuumposition belönas för att kunna kontrollera sina midsektioner på ett sådant sätt.

Vem kan Dethrone Chris Bumstead?
Jag kommer bara att göra en djärv förutsägelse bäst nu, månader före Manchester United Tröja Olympia. Jag tror att Chris Bumstead kommer att vinna sin andra Olympia -titel och behålla sin krona. Här är förbehållet – han måste komma i otroligt konditionerad. Det som oroar mig något är att Chris ser ut att ha lagt på en bra mängd storlek denna lågsäsong. Kommer han att kunna spika saker efter att ha lagt till en betydande mängd massa? Kommer hans kropp att reagera på samma sätt som den gjorde förra året med den här nya muskeln? svaret kommer med tiden. Men om Chris Bumstead kommer in i showen tärnad och fjädrad, tror jag inte att någon kommer att kunna besegra honom.

Låt oss hoppa till andra sidan staketet. Borde Chris komma in, vem har en chans att slå honom? Förra året var ganska nära mellan Chris och Breon Ansley. Om någon skulle testa Chris och ge honom en körning för sina pengar, även på en bra dag, det wouLd vara Breon. Medan jag är ett fan av Bumstead, är det svårt att borsta av Breons kroppsbyggnad. När allt kommer omkring är han i huvudsak och promenader, pratar, mäns klassiska fysikskulptur.

Tredje plats 2019 åkte till George Peterson som inte ens är i klassisk fysik längre och har stött upp till 212 -divisionen där han vann Tampa Pro i år. Så han är ute av bilden och en icke-faktor. Vem står näst på tur? Förmodligen Keone Pearson, nej? Keone placerade 4: e 2019 bakom Peterson men ser fantastiskt ut under sin lågsäsong som väcker frågan om han kunde utkasta Breon eller inte.

Sammantaget kommer det att bli en intressant olympia (över alla divisioner). Med spänningen i december och semester har vi en mycket mer sak att se fram emot från branschen för att stänga året.

Vem tror du kommer att vinna klassisk kroppsbyggnad i år? Kommer Chris Bumstead att hålla sin krona, eller kommer någon att komma in och rycka den från Chris? Låt oss veta i kommentarsavsnittet.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl