Tidigare idag gjorde Nick Diaz läger rubriker och hävdade att Quebec-kompensationen avvisade deras riktlinjer för vägningar genom att möjliggöra en vikt så hög som 170,9 pund för att avrundas till 170. Detta avslöjades uppenbarligen snart innan den arrangerade utvärderingen i förmodligen fördomar en konkurrent som onödigt skar ett extra pund. Det andra problemet ökade i samband med GSP: s Publish Fight Medication Test och hävdade att det inte övervakades korrekt. Även om dessa anklagelser, om det är sant, målar Quebec -kommissionen i ett dåligt ljus, kommer de troligtvis att göra lite mer än så.

Det finns två punkter som vid första våren till minnet. För det första, med vägningen i kontroverser, tystar Quebecs politik om stridssporter exakt hur decimaler ska behandlas. Kanske behövs lagstiftningsändring, hur frånvarande lagstiftningens tydlighet detta verkar vara en fråga om diskretion såväl som det är utmanande att se exakt hur kommissionens utövande av diskretion med avseende på decimaler är överklagande som erbjuds att diskretionen är överskridit på liknande sätt såväl som konsekvent för kämpar i en anfall. 168 § 7) Anger att fighterens kontrakt ska ange ”den maximala vikten som tävlande ska åstadkomma vid den officiella invägningen”. Detta antyder starkt att mätningen av den bindande vikten som överenskommits av kämparna Tottenham Hotspur Tröja kommer att skjutas upp till kommissionens utövande av befogenheter. Som sagt, om det finns bevis på inkonsekvens vid tillämpningen av detta utrymme för skönsmässig bedömning från händelse till händelse så är det dåligt omdöme från kommissionens sida. Ännu värre, men det verkar emellertid att utnyttjandet av decimaler var ett “off -post” -beslut som uppriktigt sagt kan delegitimera detta utnyttjande av diskretion.

För det andra, med avseende på anklagelser om att GSP: s publicering av kampmedicineringstest inte övervakades ordentligt slutar jag arbeta för att se exakt hur en juridisk behandling kan inträffa av detta bara denna övervakning. Om denna anklagelse är sant visar den definitivt dåligt på kommissionen, men medicineringstestförfarandena är där för att binda idrottare, inte kommissionen. De policyer som behandlar funktionen Fotboll Tröja såväl som förmågan att underkasta kämpar för medicineringstester läser enligt följande:

71.1. En person som är godkänd av styrelsens ordförande enligt avsnitt 46.2.2 i lagen som respekterar säkerhet inom idrott (kapitel S-3.1) samt utsett för att ta urinprover kan ta urinprover från en tävlande så mycket som 3 timmar innan också som 6 timmar efter en anfall.

Tagningen av prover är avsett att fastställa om en tävlande som har deltagit i ett stridssportevenemang har tagit ett ämne, utöver den tillåtna mängden, som visas på listan av förbjudna ämnen samt förbjudna tekniker som finns i Olympic Motion Anti- Doping -kod publicerad av den globala olympiska kommittén (IOC) vars huvudkontor finns på Château de Vidy, 1007 Lausanne, Schweiz, tillgängligt via den elektroniska adressen (), som den läser på datumet för provtagningen.

Dessa krav är inställda för att garantera testprocessens integritet för att förhindra missbruk av krigare. Detta är uttryckligen stavat är s. 71.1. Detta, i kombination med sanningen att myndigheten att testa är tydligt diskretionär (“kan ta urinprover”) kommer sannolikt att lämna Nick Diazs klagomål utan behandling i denna fråga.

Den senaste debatten påminner mig om mumlingen gjorde att Chael Sonnen -lägret uppfyllde sitt andra nederlag mot Anderson Silva som påstod en “avsedd foul”. En klagomål som kan ge rubriker men sannolikt inte ett rättsligt botemedel. Med det sagt har denna debatt definitivt lysat ett välbehövligt rampljus på upptäckten av Quebec -kompensationen såväl som det verkar som om de kräver att städa upp sin handling. Förhoppningsvis lyser allt ljuset Diaz -lägret på Quebec -kommissionens upptäckter kommer att resultera i uppenbarligen mycket nödvändig ACF Fiorentina Tröja desinficering.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Dags för en del desinficering på RegieAPRIL 12, 2013 Med 2 kommentarer
Michigan försöker kontrollera amatör blandad kampsport 22, 2015in “Michigan Battle Sports Law”
Bryter GSP: s Pre Fight Water Spitting Ritual reglerna? 8 september 2013

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl