Bright Dark såväl som tidigt i morse skalade jag på mina procompression -semesterstrumpor Feyenoord Tröja samt på väg till Oxnard för Santa To the Sea Half Marathon!

Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Running Journal Inspect In with Run Eat Repeat

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
00:51

Oxnard är norr om LA såväl som cirka 100 mil från South OC så det var en bilresa, hur helt värt det. Det är ett roligt lopp, välorganiserat såväl som ändar i de underbara Channel Islands Harbour.

Jag kom dit med mycket tid att spara och kom direkt på en buss till början av inga problem.

Första stoppet – den enorma jultomten (du kan se honom från 101 motorväg året runt) för att minska en leksak för en tot.

Då var det nästan dags att ställa in. Jag nöjde besökaren Willie på startlinjen – han körde den förra året också!

Det är en relativt liten ras (enligt SoCal -standarder) så jag upptäckte den underbara duon Skinnynner och Reese inga problem. Vi organiserade våra rasmål = frys inte. Det var kallt!!

SR såväl som jag stannade tillsammans eftersom hon är sjuk såväl som hennes dödsbädd race hastighet är min PR-hastighet tillhandahåller eller tar.

(SR på Insta)

Sedan jag sprang 13 igår kände jag mig inte full av spunk alls. Så vi pratade hela tiden så bra som det gick super snabbt! Vi hade en verkligt fantastisk ras som fångar upp livet, frihet och strävan efter lycka (alias donuts).

Det här loppet är otroligt eftersom så många människor klänning eller åtminstone bär glada färger! Det var en full på pepparkakor – körkörning så snabbt du kan, kan inte fånga mig, jag är pepparkakan!

Gjort i 1:52:04

Ytlinjefirandet är ganska underbart eftersom det är underbart såväl som de ger ut de mest välsmakande (och jag antar lokala?) Jordgubbar såväl som kakor.

Det är så ganska att det får mig att vilja springa lite mer !!! Och/eller gör min obligatoriska löpande pose.

Jag stötte också på Melissa från att försöka läka i mål! Det har varit lika långt Meliss!

Men jag ville fastna ut där snabbt eftersom det fryser. Så vi stannade inte så bra efter loppet eftersom jag behövde komma till mitt fordon och Whole Foods.

Som någonsin bestämde sig för att göra tävlingsbilparkeringen vid samlingen var geni. Efter loppet ändrade jag och slog upp WF Hot Food Bar för näring.

Nu hänger jag på min mammas eftersom det är på metodhuset såväl som att hon är min mamma så jag ska gå till sedan hon födde mig. liksom jag har ett riktigt stort huvud.

25 dagar med fysisk fitnessutmaning

Dag 8 – Håll en plank i 10 sekunder längre än du höll den förra veckan.

Jag gjorde en snabb Instagram -video av mina ansträngningar tills hunden försökte hitta Make Out med mig.

Fråga: Gjorde du din plank?

Offentliggörande: Jag fick en lopp till det här loppet, men behövdes inte US Sassuolo Tröja för att göra XYZ för det, dvs. recension/faktiska roliga skämt/sitta på Santa’s Lap (inte att jag är emot det).

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

snör upp Irvine Half Marathon

snör upp Irvine Half Marathon

Lexus snörning Race Irvine Half Marathon. Orange region kör hälften, 5K, reläresultat samt sammanfattning. 2019 LACE UP RUN RACE DISC

Vad man ska äta innan ett sent halvmaratonlopp

Vad man ska äta innan ett sent halvmaratonlopp

Vad man ska äta före eftermiddagen halv maraton rock n roll las vegas. Exakt hur man bränsle före ett halvt maraton eller maraton LatIrvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap samt granskning. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program samt tävlingsutvärdering samt tips för

Surf City Half Marathon -resultat samt sammanfattning

Surf City Half Marathon -resultat samt sammanfattning

Surf City Marathon samt halva maratonresultat samt sammanfattning. Bilder såväl som kul från halvmaratonkörningen i Huntington Beach

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultat samt sammanfattning. AFC halvmaratonfoton. Körs i

OC Half Marathon -resultat samt topp 13 höjdpunkter

OC Half Marathon -resultat samt topp 13 höjdpunkter

OC Marathon såväl som halvmaratonloppsresultat. Orange Region Recap SC Braga Tröja samt finaste delar av 13,1 mil körning. Rabatter för andra

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl