Hej! tack. Tack så mycket för all din kärlek och stöd för mig och min familj. Mina gram är uppe i himlen (där jag är ganska säker på att whisky är kalorifri). Jag uppskattar det verkligen. Jag bearbetar fortfarande allt men känner mig okej just nu. Jag kommer att hjälpa min mamma att packa sina saker på fredag. Jag är mycket tacksam att jag kan vara där för henne.

Låt oss nu prata om alla slumpmässiga tankar och bekännelser som studsar runt mitt huvud just nu … ska jag säga att springa runt mitt huvud? Hur som helst … det här är vad jag tänker just nu.
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 About Monica Lewinsky och juli 2018 avsnitt om Conan O’Brien och hertuginnan av York Fergie. intressanta saker!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsmeddelande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har bytts upp lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 1
03:12

leva
00:00
08:21
07:26

1. Jag gör push-ups med knäna på marken. Jag ber inte om ursäkt för det här. Men det hände mig inte förrän jag föll förra veckan och gick för att göra en strandkropps träning nästa dag. Ja, mitt knä hade det inte.

2. Jag väntar för närvarande på att min bil ska servas och smutta läckra gratis Starbucks -kaffe. Det här är bra, men jag önskar att jag hade Fruit Punch Spark just nu. Så uppfriskande. Jag dricker definitivt mer på sommaren.

3. Jag började skriva inlägget om mina gram på måndag kväll när hon fortfarande levde så att en del av det är skrivet som om hon fortfarande lever. Och det finns några skrivfel, men jag kan inte läsa det just nu för att redigera dem. Det gör mig bara för ledsen just denna sekund.

4. Det enda skälet till att jag inte äter en hel vattenmelon på en dag är för att jag slutar mig själv. Jag vill dock.

5. Jag älskar verkligen min “Upside Down Machine” aka inversionstabell. Jag har haft det i några månader nu. Min bror hade en ett tag och jag skulle använda den där borta.

6. Mitt natt på natten är utan kontroll just nu. Jag är inte hungrig, bara fått vanan att fulla med att äta en 2: a middag kl. 22.00. WTF Monican. Jag slutar äta rester från middagen som jag packade upp nästa dag. Det beror mest på att jag är supertrött och istället för att sova går jag till köket. Avslöjad.

7. Jag tror att jag äntligen kanske behöver fler vänner.

8. Jag försöker verkligen vara vänlig mot alla. Ev. Er. Eee. ETT. Det är lätt att vara trevlig mot människor UNAM Pumas Tröja som är trevliga mot mig. Men Bibeln säger inte “behandla din granne som dig själv – men du kan vara menad mot ryck”. Om jag inte kom till den delen ännu? För tillfället arbetar jag med att vara vänlig mot alla. Och när jag misslyckas ska jag försöka igen.

9. Jag kommer till ett evenemang på Pala Casino idag. Jag blev inbjuden för länge sedan och avbröts nästan sedan den här veckan har varit så ledsen och svår. Men jag kommer att samla och gå. Mina gram var en stor spelare – hon skulle ha tyckt att det var fantastiskt att jag blev inbjuden till något liknande.

10. Jag vill inte göra detta till en fullständig kommersiell men dessa gnist / rehydratiserade smakkombinationer låter fantastiskt! Jag vill ha dem alla !!

Rehydrate Orange Canister // Rehydrate Orange Stick Pack // Spark Mango Canister // Spark Mango Stick Pack Pack

Rehydrate Red Raspberry Canister // Rehydrate Red Raspberry Stick Pack // Spark Pink Lemonade Canister // Spark Pink Lemonade Stick Pack

Rehydrate Key Lime Canister // Rehydrate Key Lime Stick Pack // Spark Cherry Canister // Spark Cherry Stick Pack

Fråga: Hur går din vecka? Några slumpmässiga uppdateringar eller bekännelser ??

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Hur man älskar dig själv medan du förbättrar dig själv. Kroppspositivitet när du går ner i vikt eller går efter ett mål. tips Real Sociedad Tröja om hur

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, tips för sommarlöpning och mer!

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, tips för sommarlöpning och mer!

Kör matens fitness intuitiva matfrågor och svar. Tips för sommarlöpning, vad du ska göra om du är deprimerad och

Jag fryser min EGGS-WEEK 1-uppdatering

Jag fryser min EGGS-WEEK 1-uppdatering

Jag fryser mina ägg. Vecka 1 i processen för att frysa mina ägg. Nytt recept för födelsekontroll och uppdateringar om hur jag f

Egg Freezing Update Week 2

Egg Freezing Update Week 2

Frysning av min ägg vecka 2 checka in. Min sista möte och lära mig om injektioner för fertilitetsbevarande. Få

Frågor och A -maj del 2 – Kommer jag Irans herrlandslag i fotboll Tröja att få mina barn att springa? Hur jag förblir motiverad att äta sunt …

Frågor och A -maj del 2 – Kommer jag att få mina barn att springa? Hur jag förblir motiverad att äta sunt …

Hallå! Hur är läget? Jag har en ny omgång frågor från dig och dina virtuella springkompisar! Dessa var några bra Q

Hur länge ska din långsiktiga vara och bäst springande film -fråga & svar

Hur länge ska din långsiktiga vara och bäst springande film -fråga & svar

Hur länge ska din långsiktiga vara i ett halvmaraton? IT Band Sydrome – Hur lång tid tog du fart från att springa? RRCA COA

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl