Hallå!! Exakt hur var din världsomspännande dag (aka igår) ?? Körde du världen? Såg du min Instagram online på kvinnors löpning?

För att börja min lil över hela världen gick jag en körning!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
00:51

Jag sprang 9 mil, gjorde några abs och sedan gick mot Pico och hjälpte min mamma att städa upp hennes klassrum.

Jag var på ångestnivå: 10 hela dagen. Jag var oerhört orolig för Instagram online till att börja med så bra som då kom jag ihåg att mitt stativ bröt för ett tag sedan !! Så jag behövde få en till en eller upptäcka en metod till för att ställa in min telefon ASAP. Dessutom är min BFF: s födelsedag i morgon såväl som att hon har bilar och lastbilssvårigheter som kan hindra våra planer såväl som min plats fortfarande målas såväl som det är uppenbart att jag har bitit mina naglar såväl som jag rusade huset från Mina föräldrars hem på de 5 i webbtrafiken fortsatte min gasljus så bra som jag ringde mitt syskon för att fråga om jag kanske skulle göra det hus såväl som han sade ‘Är du i stopp & go trafik?’ ‘Ja’ ‘um , bara få gas … det fanns bara en hel del av inte-nöd-men-still-stressiga saker i mitt huvud.

Men jag kom hem, satte upp min telefon och slutade gå online medan jag lagade middag och chattade om löpning, tävlingar och andra roliga saker. Jag hoppas att alla hade kul.

Jag tror att det gick bra. Jag vill absolut göra mycket mer av dem i framtiden på Rer’s Facebook och IG. Har du en preferens?

Följ RER på Instagram här såväl som Facebook här såväl som vi kommer att umgås online eller något.

Okej. Låt oss nu prata om det mest otroliga jag gjorde hela veckan såväl som jag är oerhört nöjd med mig själv …

Jag bakade ett bröd!

Jag är allvarligt så nöjd med mig själv att jag lämnade min 1 kompis ett meddelande till vilket hon svarade: “Varför bakade du ett bröd?”

Um. Verkligen – jag vet inte.

Jag har trott på det ett tag. Jag såg mjöl i butiken 99 cent och fick det. Sedan tittade jag upp ett otroligt enkelt brödrecept och hittade detta populära “inget knåd” brödrecept ursprungligen från NY Times. En hel del matbloggar har gjort detta såväl som de är exakt samma – det mest de varierar är 1/4 tsk skillnad i jäst.

Observera: Jag har aldrig gjort bröd från grunden. Men jag har ätit mycket mer än min del av de fantastiska sakerna så jag känner att det här är en betydande punkt i min koppling till bröd.

Här är grunderna i att baka bröd i huset som är så enkelt även jag din regionala monikan kan göra det:

Steg Everton FC Tröja 1: Blanda 3 koppar mjöl, 1/2 tsk jäst, 1 tsk salt samt 1,5 koppar varmt vatten. Täck med plastfolie samt lägg den någonstans att sparka tillbaka över natten.

Steg 2: Efter cirka 15 – 20 timmar gör en röra med mycket mjöl på disken. Våt spatel samt skrapa deg på den mjölade ytan. Vik över den cirka 8 gånger. Plopdeg på en enorm bit pergamentpapper samt plats i en skål till, täck med handduk samt avsatt i ytterligare två timmar. (Får jag föreslå att jag går en körning medan jag väntar?)

Steg 3: Förvärm ugn till 450 grader. Plats pannan du kommer att använda för brödet i ugnen för att förvärma i 30 minuter.

Steg 4: Ta noggrant panna ur ugnen. Eliminera handduk, plocka upp pergamentpapper med deg i mitten och lägg i pannan. Omslag. Grädda i 30 minuter.

Jag låter det ställa in pergamentpapperet i en kruka med högre sidor än den allra första skålen så att det kan öka lite högre. Jag förstår inte om detta gjorde något, men ja.

De flesta av recepten telefonsamtal för tunga holländska ugnar men jag kollade ut att du kan använda alla typer av tung, tjock potten med ett lock. Förutom att jag kollade in en blogg till som uppgav att du kan använda alla typer av tunga kruka samt använda folie för att täcka. Så jag använde en Glass Pyrex så bra som det absolut fungerade!

Steg 5: Eliminera locket såväl som baka i ytterligare 15-30 minuter eller upp tills det är brunt.

Steg 6: Detta är det svåraste steget !!

Cool på Wrack i 15 minuter innan du skär i den. Jag förstår inte varför exakt. Jag tror att det är eftersom så snart du skär i ett nylagt bröd kommer du att skjuta en enorm bit i munnen och faran som bränner dig själv. Lyckligtvis har jag som en naturlig Gremio Tröja rödhårig temperaturreceptorer i munnen för att säkerställa att det inte inträffar för mig. Jag gick för det.

Kolla in det ursprungliga receptet utan knådbröd här.

Jag känner att detta förändrade mitt liv. Det var fantastiskt. Nybakat bröd är allt.

Jag vill att det här ska vara min nya sak men jag känner att varmt bröd indikeras att ätas idealiskt bort såväl som jag kommer att äta hälften av det idealiskt bort varje gång.

Jag vill också göra surdej nu.

Jag måste verkligen göra sakerna på min att göra notering innan det dock. Hmmmm. Vi får se.

Fråga: Har du någonsin bakat färskt bröd påHem? skulle du??

Skicka mig arbetsboken

52Save

Delning är omtänksam!

52
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja dessa:

Den allra bästa körningen och upprepas från april 2018

Den allra bästa körningen och upprepas från april 2018

De allra bästa löpningarna och receptbloggpodcastartiklarna från april. Finaste idéer på Boston Marathon -videon samt 3 komponentrecept

15 Snabbt mellanmålsidéer

15 Snabbt mellanmålsidéer

Vad du ska äta innan du springer såväl som när du ska äta. 15 Quick Pre Run Snack Concepts för nya löpare samt träning i ett halvt maraton

Air Fryer Mojo potatisrecept

Air Fryer Mojo potatisrecept

Air Fryer Mojos recept. Enkla mojo -potatisrecept i luftfryaren. Fantastiskt bränsle för löpare och för att hjälpa dig att träffa din

4 Komponent bakade brie recept-lätt aptitretare

4 Komponent bakade brie recept-lätt aptitretare

Enkelt recept för aptitretare. 4 Komponent bakad brie med honung såväl som tranbär. Finaste måltid att ta till en potluck

Snabb teriyaki fläskplåt recept

Snabb teriyaki fläskplåt recept

Enkelt plåtrecept – friskt fläsk teriyaki med grönsaker samt ris. 30 minuters 5 komponentplåtrecept för middag

Jag får dig pizza- kul Instagram-giveaway

Jag får dig pizza- kul Instagram-giveaway

Jag har fått en hel del förfrågningar på senare tid att göra ett möte på tävlingar eller planera en gruppkörning för alla run eat repeaters. tycka om

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl