Hej där och Sevilla FC Tröja tack alla för dina vänliga ord på magparasiten (alias Ben Jr.). I morse försökte jag pressa ut buggen med massor av AB -arbete med tillstånd av Jillians 6 veckas sexpaket.

Detta kom i posten igår och jag blev psykad att rippa in i det! Idag är det tänkt att vara en styrketräningsdag (per BFL) så detta räknas som min styrka som jag inte kan komma till gymmet. Jag tycker fortfarande om Matt och han är för gammal för att gå till barnomsorgen, men för ung för att lämna själv så länge.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren och entreprenören spill hemligheter och bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det Perk -låtar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
06:05

Jag gjorde bara DVD -skivan en gång, så jag kan inte ge en fullständig recension. Men mina första tankar är:

Älskar det, jag behöver en förändring från min mycket gamla skola 8 min abs.

Det här är svårt. TWSS.

Det rörde sig för snabbt för mig att fortsätta första gången, så jag var tvungen att spendera lite tid på att njuta av innan jag kunde prova övningarna. Jag vet inte om det är mina gamla cheerleading dagar eller vad, men jag är stor i form. Hon bryter inte rörelserna så mycket, men du är tänkt att följa henne (och hennes backup -utövare) ledning.

Jag tror att det kommer att ta 1 eller 2 mycket fler försök innan jag faktiskt gör hela träningen med henne. Vid den tidpunkten kan jag undersöka de verkliga svårigheterna och potentiella resultaten.

Hon föreslår att du gör nivå 1 – fem gånger i veckan i tre veckor och går sedan till nivå 2. Barcelona Tröja Med tanke på att jag bara tog bilder och allt jag funderar på att ta henne 6 Week Six Pack Challenge! Jag skulle vilja se om jag verkligen får resultat innan jag föreslår att någon annan tillbringar 38 minuter om dagen med att låta Jillian Michaels skrika på dem

Denna DVD motsvarar inte en BFL -styrka dag (jag inser att jag slackar idag), så vi får se hur jag kan arbeta in. Håll ögonen öppna.

Frukost var en oldie, men goodie – våfflor Australiens herrlandslag i fotboll Tröja och ägg.

Dessa är 2 fullkornsvåfflor med 1/2 kopp äggbeatrar toppade med sirap och ketchup. Plus några björnbär på sidan eftersom jag älskar hur de dyker upp i munnen.

Fråga: Har ni föräldrar någonsin lämnat dig på Kiddie Care på gymmet? Tränade de?

Jag har ett svagt minne av att gå till gymmet med min mamma. Jag gillade inte deras dagvård alls. Lyckligtvis gick vi inte så ofta. Förlåt mamma.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl