Hej någonstans utanför Alaska -kusten! Idag är en hel dag till sjöss. Vi är på väg till Kanada – det sista stoppet innan vi går tillbaka till Seattle och slutligen hemma.

Jag började dagen med en kort körning på löpbandet och yogaklassen. Yoga ombord är ganska enkel (nivå 1) men jag gillar verkligen yoga för en bra stretchsession så det fungerar för mig.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Sedan var hon borta – bokrecension
04:20

leva
00:00
08:21
00:51

Sedan gick jag tillbaka till rummet för en dusch. Jag slog upp frukostbuffén – även dagen har varit densamma = omelett, frukt, havregryn, granola och en bit av något sött eller en bit korv.

Jag hade mycket arbete att göra sedan jag har varit borta från min dator mycket den här veckan. Så jag gick till Internet Café för att vara superproduktivt.

Efter SS Lazio Tröja några solida arbetstimmar kände jag mig mycket bättre och gick för att äta lunch. Jag tycker om en episk salladbar mer än någon annan i världen (förtroende). Jag har gjort otroligt betydande och anslutit sallader varje dag.

Våfflor till efterrätt. Hej, jag är på semester, eller hur?

Min mamma och jag Schalke 04 Tröja gick runt och utforskade fartyget lite. Vi tog lite glass någon gång. Jag hade glass och varmt te samtidigt för att hålla mig varm.

Vi slappnade av lite och gick sedan för att verifiera rykten som vi hörde att 2,5 gånger runt Deck 7 är lika med en mil.

Fick syn Valencia Tröja på!

Då var det dags att bli redo för den sista formella natten.

Styrhuset för cocktails och sedan krona grill till middag.

Jag har väntat hela resan på den episka chokladavalakakan och hade slutligen den i går kväll. Herregud. Ja. Så bra.

Fråga (dessa är klasserna tillgängliga på fartyget) – vilket skulle du välja: Yoga eller Bootcamp eller TRX?

Friskrivningsklausul: Det här inlägget är en del av mitt partnerskap med Princess Cruises. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl