Hallå! Jag sprang bara Lexus -spetsen upp 10k i Irvine och fick överraskningen i mitt liv! Rulla ner för resultaten. Låt oss först prata om ritualer före ras …

Jag vaknade före mitt larm klockan 5 i morse. Jag har ingen aning om varför jag vaknade så tidigt. Jag antar att jag bara inte sover bra innan tävlingar.
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga utrustningskärnövningar kan du göra stående upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna och för att utmana din balans.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
04:31

Jag bestämde mig för att bara bli redo att gå istället för att kasta och vända. Jag gjorde hela solskyddet, badrummet, hydratet, bränsletaken. Jag smuttade lite gnista och iskaffe och gjorde havregryn.

Sedan gick jag precis ner till Irvine för 10k (det fanns också en 5k). Jag älskar när tävlingar har samma dagspaketupphämtning. Det gör det så mycket lättare att bara få allt gjort (och springa) på en resa/dag.

Paketupphämtning var en bris. Det fanns gott om porta potties. Tillkännagivaren var på plats och höll alla informerade om tiden och vad som hände.

Då var det Qatars herrlandslag i fotboll Tröja dags att springa! Jag var tvungen att ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av min kropp eftersom 10k -avståndet inte är min sak. Och jag startar precis mitt nya träningsprogram, men mina ben är fortfarande trötta från månader med skräpmiljö och den 5 minuters squatfest på torsdag. Men jag var fast besluten att bara gå ut där och göra min sak och använda det som ett faktum att hitta uppdrag att se var jag är just nu.

Jag kände mig inte fantastisk, men jag kände mig inte heller dålig. Det kändes bara okej. (Tydligen kanaliserar jag Goldilocks eller något med den här tävlingen.)

Min tid var 51:52 och tillräckligt bra för att tjäna mig första plats i min åldersgrupp! Jag var chockad och upphetsad och mycket stolt över mig själv. Det är inte en supersnabb tid, men jag kommer fortfarande att äga den här segern eftersom det inte är som en vanlig sak för mig !!

Bara för min egen referens (eftersom det här är ganska som min konstiga överdelning online dagbok):

Mile 1: 8:04

Mile 2: 8:27

Mile 3: 8:35

Mile 4: 8:27

Mile 5: 8:34

Mile 6: 8: 39

Genomsnittlig takt: 8:27

När jag gick för att kontrollera min tid såg jag faktiskt placerade och var chockad och upphetsad och jag vet inte ens vad. Det här är super fantastiskt.

Dags att fira !!! (Genom att fylla min kopp med något vuxen dryck-y)

Jag visste att tävlingsposten inkluderade “brunch” men jag tänkte att det betydde bagels och bananer som det gör vid alla andra lopp.

Nej.

Det var tre mycket populära matbilar parkerade nära tävlingslinjen och du kan få en gratis måltid från någon av dem med taggen från din lopp. Jag tror inte att du förstår, det här är som enastående färsk mat tillagad på beställning. Det var som magi och lycka och pommes frites som alla rullade in i en.

Jag hängde med Charlotte och Megan efter loppet. Det är så kul att ha människor att umgås med vid ett lopp. Jag hoppas att de inser att de är mina vänner nu.

Vi bestämde oss för att slå upp Dogzilla -lastbilen och jag fick en Epic La Dog and vitlök pommes frites.

Och om dagen inte var tillräckligt fantastisk … träffade jag en hund och blev kär. Han är min favorit.

Ja!!!! Dags att fira med min mamma. Vi går ut för att äta och shoppa och göra tjej saker.

Vill du köra en av de andra Lexus snörningslopp? Det finns tre andra lopp som kommer snart med halvmaraton, 10k och 5k alternativ!

Kolla in dem här och använd rabattkod: runeatrepeat20 för 20% rabatt på tävlingen !!!

Fråga: Southampton FC Tröja Vad är ditt favorit efter lopp eller träningsmåltid?

Vad ska jag lägga i min Valencia Tröja snygga nya kopp ??

Jag: Watermelon. Pommes frites. Allt.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl