alternerande titel: Det är därför jag inte har vänner.

Jag förstår inte om du är medveten men jag kör en lil -blogg som heter Run Eat Repeat. Det handlar om att springa såväl som um, äta.
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – exakt hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det traditionella testet såväl som Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Oortodox bok såväl som Netflix -utvärdering
07:28

leva
00:00
08:21
05:16

Jag startade det på ett infall många månar tillbaka eftersom jag ville dokumentera träning för mitt allra första maraton. Förutom att av någon konstig anledning kommer jag aldrig att förstå … människor (förutom min mamma) kollade in det. Så jag fortsatte att göra det eftersom jag ville f-around när jag borde ha studerat eller arbetat.

Långsamt (precis som min löpning) förvandlades denna lil-blogg till en semi-legit webbplats såväl som jag tillbringar större delen av min tid att springa, äta, blogga om att springa och äta, uppdatera sociala medier, arbeta med sponsorer, granska utrustning … etc.

Jag pratade med en ny kompis nyligen så bra som de inte “fick” vad jag verkligen gör när jag uppgav att jag är en bloggare, “Ja, men vad betyder det – vad gör du?”

Jag skämtade, “Jag tar selfies för att leva.”

Jag tullade men det är ganska sant eftersom det här är visuellt medium såväl som jag kräver foton för att uppdatera RER såväl som Instagram. Tack och lov finns det mycket mer än det sedan AC Milan Tröja jag suger på selfies när jag springer just nu.

Förra veckan knäppte jag en selfie vid vändpunkten på min körning och skulle publicera den när jag kom hem. Jag var precis på väg att “gram det när leveranskillen knackade på dörren. Jag fick mitt paket och var precis på väg att trycka på “Share” när jag insåg …

Jag har en stor moco i ansiktet.

Ja, jag var detta för att publicera en selfie med en booger som inte bara hänger ur näsan – men fullt på krossad överallt. (Jag är också verkligen dålig på att märka detaljer så förvänta mig inte att jag ska ange något om du får en frisyr.)

Usch. Grovmonikan! Vad är din affär? Jag bestämde mig för att inte publicera det, men trodde att det var riktigt roligt … så um, just här är en av bilderna som bara knappt visar det i situationen du blir utrustad.

I helgen hade jag en riktigt bra lång-is-körning. Jag stannade vid vändpunkten för att ta ett foto av landskapet – det var underbart! Den Stade Rennais FC Tröja här gången hoppade jag över Runfie (Run Selfie). Jag hade upptäckt min lektion med det! Nope. Inga bilder!

Det fanns en hel del cyklister såväl som ett superbedårande äldre par började prata med mig. De var bedårande såväl som när ytterligare en cyklist kom upp såväl som Lil -kvinnan berättade om sin senaste cykelresa över USA! Vi pratade ett tag. Det var trevligt såväl som jag vill vara deras vänner!

När jag fick hus gick jag direkt till köket för att få vatten. Sedan gick jag förbi en spegel och såg …

Jag fick blod som droppade ner på kinden.

Jag måste ha skrapat finnen på min affär med någon gång på min körning och gjort att den blöder. Sedan nöjde jag några nya kompisar (som troligen tror att jag är en spedalska) och sprang hem.

Jag torkade av det såväl som försökte debattera vad som är värre – en booger eller blod?

Och jag bestämde mig för att bara ligga på golvet med min enda kompis samt ta en katt tupplur … (det var efter att jag städat upp det, men du kan fortfarande se märket)

Moral of the Story: Vem som helst kan driva en blogg även om du faktiskt är den värsta selfie-takaren, inte så stor löpare, ha en gluten-full diet, publicera din dräkt på dagen eftersom du bara är upphetsad din klädmatch, Ät halva maten innan du får en bild … så länge du inte har något emot att publicera den på webbmaskinen.

Slutet.

Fråga: Vad är värre – boogers eller blod?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sigFortsätt med dessa:

Gott nytt år från Run Eat Repeat!

Gott nytt år från Run Eat Repeat!

gott nytt år!! Jag är tillbaka från en liten ledighet och vill skicka dig bästa önskningar för 2022. Jag saknade dig såväl som att blogga såväl som F

Frågor och A -maj del 2 – Kommer jag att få mina ungdomar att springa? Exakt hur jag förblir inspirerad att äta hälsosamt …

Frågor och A -maj del 2 – Kommer jag att få mina ungdomar att springa? Exakt hur jag förblir inspirerad att äta hälsosamt …

Hallå! Hur är läget? Jag har en ny omgång oro från dig såväl som dina online -kompisar! Dessa var några fantastiska Q

Topp 5 kör samt livsuppdateringar såväl som 5 -dagars körning snabbare utmaning

Topp 5 kör samt Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja livsuppdateringar såväl som 5 -dagars körning snabbare utmaning

Hallå! Jag saknade dig! Har du ens märkte att jag var borta? Nej?? Jag kanske har kidnappats !! någon borde ha ringt p

oro såväl som svar på körning äter upprepade visir, podcasts samt läkningsdagar

oro såväl som svar på körning äter upprepade visir, podcasts samt läkningsdagar

Exakt hur länge återhämtar du dig efter ett halvt maraton? Körde mitt allra första hela maraton samt undrade exakt hur länge du tar av … tips för

Kör efter regnet såväl som måltidsförberedelser

Kör efter regnet såväl som måltidsförberedelser

Sträckning såväl som rullande med softball, tennisfär samt skumrulle. Trader Joes Vegan Rainbow Wrap. Roligaste Instagram th

Körrapport för 6 till 12 maj

Körrapport för 6 till 12 maj

Hallå! Exakt hur var din löpning såväl som att äta den här veckan? Här är min omgång av löpning, mat, rolig, slumpmässig och uppdateringar från th

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl