av Cade Thomas

Hur frustrerande får det höra ordet “genetik” som kastas runt som antingen en anledning till att någon lyckas med kroppsbyggande, eller ännu värre, som en anledning till misslyckande. Jag önskar att jag kanske säger att alla är galna såväl som att funktionsgenetiken spelar Marockos herrlandslag i fotboll Tröja är över specificerad – men de hanterar ganska mycket ditt öde i stor grad. Låt oss ta en titt på tre stora indikationer på att du kanske har lyckats ut i den genetiska avdelningen och har välsignats av kroppsbyggande gudar från födseln.

1. Du överträffar dina kamrater snabbt och lämnar dem i dammet

Många av oss som börjar lyfta Yokohama F. Marinos Tröja i en ganska ung ålder gör det på ett socialt sätt med minst en vän till, ibland en hel gäng. Om dina hissar skyrocket förbi dina goda vänner såväl som de börjar ha svårt att upptäcka dig på grund av att deras muskler är oförändrade – kan du vara på något. Även om många saker avgör vem som kommer att hålla sig till en viktträningsplan såväl som vem som inte kommer – inklusive ett stort mentalt element – kommer en genetiskt välsignad vanligtvis att se hans goda vänner börja missa träningspass och minska helt som de inte gjorde Få exakt samma resultat som den valda gjorde. Oroa dig inte eller låt dem komma till dig; Detta är en indikation på att TSG 1899 Hoffenheim Tröja du kräver att hålla dig på rätt spår och omge dig med dem med liknande engagemangsnivåer.

2. Människor antar att du utvärderar mycket mer än du verkligen gör

Perma -bulkare åt sidan, om du bevarar ett ganska magert kroppsfett normalt såväl som ständigt blir chockade svar när du berättar för människor exakt hur mycket du väger, kan det vara ett bra tecken på att din genetiska form såväl som muskelmassa är gynnsamma för kroppsbyggande . Allmänheten motsvarar vikt till storlek, men vi förstår att detta är nonsens i kroppstävlingsvärlden. En mager 180 kg kroppsbyggare med fantastiska proportioner såväl som runda muskelmassmagar kommer vanligtvis att tekniken de flesta människor att tro att de är väl över 200 kg märket åtminstone. Detta är en av de största komplimangerna som en kroppsbyggare kan få (beräknas vara tyngre) samt innebär att varje LB du lägger till kommer att se mer imponerande ut än det skulle göra på en kroppsbyggare med odelad genetik. Oroa dig inte för skalan, så länge människors ögon lurar dem. producera den illusionen.

3. Kryddade fitnesscentermedlemmar pressar dig att tävla

Tränare såväl som människor som vill tjäna pengar på att rekrytera prep -klienter räknas inte. Om ditt fitnesscenter är den typ av fitnesscenter som har allvarliga kroppsbyggare som tränar i det, är det ingenting att höja sitt intresse. Jag talar strikt om andra lyftare som antingen strider eller följer sporten noggrant, inte bara “bros” som inte har några äkta grepp om hur en konkurrent ska se ut. Det är också en bra indikation om du konsekvent blir frågad om du redan tävlar, eller när din nästa show är. Låt oss ta itu med det – massor av människor hoppar på scenen som om du såg i fitnesscentret 4 veckor ut skulle du aldrig antaga att de var så engagerade. Så om du verkligen kan ha motsatt inverkan och få människor som förstår vad de talar om att anta att du förbereder dig för att lägga allt tillgängligt så är du definitivt många lektioner före klassen. De flesta människor bustar röven med en rördröm om att framträda som en kroppsbyggare, liksom om du ser ut som en innan du helt inser att du är en, så har du något speciellt. *Bara eftersom människor tror att du bör strida inte betyder att du bör lyssna på dem och rusa in i det, ta hela tiden du kräver att göra de förbättringar du känner dig nödvändig för att vara konkurrenskraftig.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl