av Anders JP Eskilsson

Effekterna av mental hälsa och wellness av utbildning och stridande är ett ämne som sällan diskuteras i kroppsbyggande eller fysiska fitnesssamhället. Detta är något jag tror att vi borde prata mer om eftersom det är ett viktigt ämne att ta mer på allvar. En hälsosam identitet eller självkänsla är nödvändig för alla typer av person att fungera korrekt i samhället såväl som med livets resor. Våra identiteter utvecklas baserat på erfarenheter, att förstå dina styrkor såväl som svagheter, erkänna dina prestationer, att bli älskade, ha sexuella kontakter såväl som många andra viktiga nyckelfaktorer som gör oss till vad vi är.

Människor som har brist på dessa faktorer tenderar att söka andra metoder för att få bekräftelse. Det är mänsklig natur att söka bekräftelse, att känna sig gillade såväl som att känna att de hör hemma i samhället.
Funktionen med denna artikel är att undersöka såväl som att titta Flamengo Tröja vidare på vad som kan inträffa för människor som vänder sig till fysisk kondition såväl som kroppsbyggande, fallgropar eller andra problem genom att ha en identitet som huvudsakligen bygger på dina fysiska attribut.

Det är inget fel med träningen eftersom miljoner på miljoner människor packar sina fitnesscenterväskor varje vecka för att gå till träning. Avvikelsen är att de har blivit bitna av rätt fysisk fitnessbugg – de har blivit anslutna till fysisk kondition på hälsosamma termer.

Fel metoden till fysisk kondition är när hela din identitet i princip utvecklas på exakt hur du ser ut, eftersom du har valt att bli med i strid och den fysiska fitness livsstilen. Det är inte ett kompliment att känna sig bra så bra som det blir hela deras livssituation. De börjar också distansera sig från kulturella normer.

Som ett exempel kommer jag att tänka på att prata med en av de allra bästa kvinnliga fysiska fitnessidrottare från Sverige för ett tag sedan. Vi pratade om hennes prestationer, den framtida karriären och hur hennes vanliga rutin såg ut.

Efter ett tag tog hon upp en av sina egna problem. Hon började prata om exakt hur hon verkligen kände om sig själv och sin mentala status. Hon nämnde att hon hade ödem, liksom led av sömnlöshet såväl som mörkfärgad kissa – stressad. Sammanfattningsvis kände hon sig inte bra om sig själv alls – både psykologiskt och fysiskt. Jag skulle tillägga att detta var när hon ätit mer typiskt och inte var på en strikt diet.

Vidare berättade jag för henne att hälsa och välbefinnande bör vara nummer ett problem såväl som att stridiga eller träning när du inte mår bra inte är riktigt en bra sak. Hon svarade och berättade för mig direkt att för henne, hälsa och wellness är tillgängligt på andra plats – den största oroen var att tävla och se bra ut.

Jag sa till henne att hon redan hade visat alla att hon är en av de allra bästa och att en persondag hon kanske vill ha barn … såväl som att slå sig ner från karriären.
Hennes omständighet är tyvärr inte så ovanligt.

Jag är också mer än säker på att dessa frågor finns bland både killen såväl som kvinnor på de flesta sporter som kräver många timmars metod samt totalt engagemang. Vad vi kräver att göra är att vi kräver att lyfta dessa frågor såväl som genom att ta dem mer på allvar.

Andra exempel är bloggar som vittnar om att både ångest såväl som stress och ångest är extremt Arsenal FC Tröja typisk såväl som mer än vanligtvis något som en idrottsman måste ta hand om på egen hand. Tränaren eller den personliga fitnessinstruktören verkar släpa in när det gäller dessa typer av frågor såväl som att det händer i den allmänna kulturen för fysisk kondition när det gäller mig.

Det är inte svårt att ta reda på Sporting CP Tröja exakt hur en person kan känna sig för sig själva efter att ha vunnit troféer och sedan förlorat sin tävlingsform eller inte sätter sig bra i en tävling i den kommande.
Många av konkurrenterna hösten under på grund av dessa tillfällen, liksom som jag nämnde – främst sedan deras identitet är baserad på deras fysiska attribut. Några av dem har psykiska problem som inte tas om hand innan de går in som en konkurrenskraftig idrottsman. Ett koncept är att gå till en sportpsykolog såväl som att söka hjälp, eftersom ingen bör uppleva lika omfattande bara eftersom de tränar och tävlar.

Jag tror verkligen som jag har nämnt tidigare att det är viktigt att distansera dig från fysisk kondition och konkurrera. Genom att hålla avstånd tror jag att du borde få andra utvecklar av gynnsamma hobbyer eller intressen utanför din fysiska fitnesskarriär.

Ett annat exempel som skildrar de saker jag är ute efter, angående andra intressen eller entusiasmer som definierar dig utanför är Arnold Schwarzenegger. Det som gör honom stark, bortsett från bodybuilding, är hans nyfikenhet och entusiasm för många saker i livet som politik, agerar, gör affärer, att vara hungriga som väll som att starta nya projekt. Allt medan han fortfarande brinner för den sport som han en gång skapade.

Samma sak gäller Corey Everson. Hon har många olika jobb såväl som entusiasmer på sidan, som välgörenhetsevenemang, entreprenörskap, hästar … igen, utanför bodybuilding eller fysisk fitnessscen.

En dag, som det eller inte, kommer scenljusen inte att utstråla en du längre så bra som det gör det viktigt att ha en säkerhetskopieringsplan.

Verkligheten i saken är att många av idrottare ingår i coaching … Jag talar inte bara om att träna dem till nästa lopp med träning och diet. Dessutom få dem till deras blodarbete gjort.

De som blir riktade mot den här artikeln – det är dags att sluta glamorisera den fysiska konditionskulturen – det är vid många gånger som jag nämnde en elitsport med massor av offer.
Jag vill att du ska lägga de fysiska attributen åt sidan i en minut och träffas med dina kunder eller dig själv, för att se om du kan kräva en modifiering i din utbildning och konkurrenskarriär – både för att få utveckling på en personlig såväl som konkurrensnivå.

I de sista orden vill jag ge ett sista rop till de yrkesverksamma som till de som har varit i spelet under en lång tid, tävla, coaching eller i någon typ av metod som ingår i branschen. Jag tror att det är dags att börja fokusera mer på frågorna om hälsa och välbefinnande – både mentala såväl som fysiska när de nya kommarna av den fysiska fitnessvärlden dyker upp eftersom vägen inte är ströd med rosor. Det är lika svårt som någon typ av tillgängliga elitsport såväl som dess ljusa såväl som mörka hörn också såväl som därmed behöver mer realism för att etablera i en hälsosammare riktning.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl