av Matt Weik

Jag meddelade fram och tillbaka med min goda kompis och medinnehållsförfattare, Kevin Gretch och han delade lite intressant information med mig som fick mig att skratta. Från och med att skriva denna artikel har Arnold Classic ännu inte gjort ett tillkännagivande om återbetalningar kommer att göras till dem som köpte Booths för evenemanget. Visst, leverantörerna erbjöds 5% rabatt på sina fackliga tjänster från Arnold Classic -promotorerna, men i slutändan är det ingenting. Tja, det verkar som om Boston Pro försöker locka Arnold Classic -leverantörerna att “komma ner” (köa priset är rätt musik) och sätta upp butik gratis vid deras evenemang 20 juni 2020.

Nyheterna träffade den 5 mars 2020, då David Whitaker meddelade att han ville hjälpa till leverantörerna genom att tillhandahålla en gratis monter på Boston Pro på grund av besväret de upplevde på Arnold Classic med fiaskot som ägde rum mellan arrangörerna och Staten över Coronavirus oro.

Tack men nej tack?
Här är i slutändan, jag måste överlämna den till David Whitaker för att till och med fundera över att tillhandahålla gratis bås vid Boston Pro -evenemanget. Jag menar trots allt att det kommer att ta pengar ur fickan.

Kommer vissa människor att hoppa på möjligheten att ha ett gratis monterutrymme på utställningen och åka dit för att prova produkter, skaka hand, svara på frågor, visa ansikte och kanske till och med sälja några produkter? Jag är säker. Särskilt de mindre företagen som verkligen kunde dra nytta av gratis monterutrymme på Boston Pro. Boston är en fantastisk stad så jag kan se att den lockar vissa märken för att göra vandringen där ute och stödja Davids show.

Evenemanget (enligt pressmeddelandet) kommer att ha “24 betalda sponsring, $ 300 000 i prispengar och sex garanterade platser att tävla vid Olympia -tävlingen i september.” Sammantaget är David extremt generös, och jag hoppas att folk kommer att stödja honom och ta honom på hans erbjudande. Men det fixar fortfarande inte kulhålet som lämnats av Arnold Classic-promotorerna som hittills inte ens har lagt ett bandhjälp på det öppna såret som var kvar.

Låt oss använda ett exempel för att illustrera allt detta. Vi säger bara att ett varumärke köpte ett stort Gamba Osaka Tröja monterutrymme och båset bara körde dem 100 000 dollar. Inget brott, men en gratis monter på en Boston Pro visar att ingen någonsin hört talas om är knappast en jämförbar byte. Inte bara det, utan Boston Pro har inget att göra med Arnold Classic, så David ger nästan Arnold Classic promotor ett fria pass på hela kontroversen.

Enligt min mening är jag säker på att många märken kommer att säga tack till David för erbjudandet om en gratis monter på Boston Pro men i slutet av dagen kommer dessa märken/leverantörer fortfarande att titta på Arnold Classic promotor för full återbetalning.

Om du skulle jämföra priset på vad en monter skulle kosta på Arnold Classic kontra Boston Pro, är det som att försöka hyra ett rum vid Palms Empathy Suite i Las Vegas kontra ett rum på Best Western Plus Hotel på gatan. Den ena kommer att kosta dig 100 000 dollar per natt och den andra är väl under 100 dollar per natt. Det finns ingen jämförelse mellan vad du får från båda. Den bästa västerländska är, ja, tråkig som helvete medan Palms Empathy Suite ger dig ballerstatus på en 9000 kvadratmeter stor svit som är två berättelser som har utsikt över Vegas Strip. Får du poängen?

Exponeringen du får på Arnold Classic kontra vad du skulle få på Boston Pro (inget brott, David) är natt och dag. 250 000 människor som går genom Expo -hallen i Columbus kontra förmodligen mindre än 1 000 på Boston Pro om jag skulle gissa. Återigen har jag aldrig ens hört talas om Boston Pro tidigare.

Hur skulle jag fixa det här röran?
För att vara ärlig vet ingen hur länge detta koronavirus kommer att hänga. Det faktum att händelser och till och med OS påverkas så långt ut 2020 är ett bra tecken på att människor inte är intresserade av att chancera saker och inte vill besvära alla inblandade (fans, idrottare etc.) genom att vänta till det sista minut. Så varför väntade saker till sista minuten med Arnold Classic? Din gissning är lika bra som min.

Den enkla fixen här skulle vara att antingen återbetala alla leverantörer för båsutrymmet (frakt, fackliga tjänster etc. bör alla vara leverantörens ansvar) eller berätta för dem att 2021 redan betalas med de pengar de investerade för 2020.

Kommer detta att förhindra framtida motreaktion angående Arnold Classic? absolut inte. Jag känner mig som om Arnold Classic aldrig kan vara densamma. Åskådare tappade massor av pengar genom att förlora på flyg, hotell, hyrbilar och biljetter till evenemangen. Fram och tillbaka mellan Arnold Classic -promotorerna och borgmästaren och guvernören i Ohio var inget annat än en klusterf*ck (och det är så artigt som jag kan uttrycka det). Arnold Classic 2020 kommer att gå ner i historien som det största misslyckandet någonsin på grund av bristen på kommunikation mellan alla parter. Hela saken kunde ha varit tänkt ouT en månad i förväg snarare än tre dagar innan Arnold Classic skulle börja. Det är inte som att Coronavirus dök upp den första veckan i mars.

Så medan jag tippar min hatt till David för att erbjuda en gratis monter på Boston Pro, är jag inte så säker på att många kommer att ta honom upp på erbjudandet, tyvärr. Jag hoppas att allt med Arnold Classic blir räknat ut förr snarare än senare och att det finns någon form av återbetalning Athletic Bilbao Tröja eller affär som hjälper alla berörda parter. Att ha leverantörer som äter kostnaden för ett monterutrymme som de rånades ut ur är extremt orättvist och kommer absolut att få varumärken att tänka två gånger PSV Eindhoven Tröja om att få en monter under de kommande åren. Och eftersom Arnold Classic Expo anses vara den största i världen, är tanken på att människor inte går längre extremt oroande och ledsen.

Boston Pro Show & Expo Info

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl