Denna publicering sponsras av Finest Fiends. Alla åsikter är mina egna.

Hallå! Det är Memorial Day helgen! Den här helgen välkomnar såväl sommartid som är prime time för vägresor. Jag gillar en fantastisk resa och har varma fuzzy minnen från att gå till Yosemite, San Diego, San Francisco samt många platser däremellan med min familj. Nu när jag är vuxen (åtminstone i storlek, om inte mognad) gillar jag fortfarande dem!
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – exakt Sevilla FC Tröja hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det konventionella testet såväl som Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
American Dirt Book Review
12:07

leva
00:00
08:21
05:16

Se-Jag har trippat väg med mina goda vänner eftersom metoden tillbaka:

Jag gillar att resa, men det gör alla andra. Morgonnyheterna idag varnade för helgen webbtrafik – det kommer att vara hektiskt där ute! Se till att du packar mycket tålamod, snacks samt ton upp telefonen med podcast samt mobilspel som betalar äkta pengar för att hålla dig hektisk när du är i resenärstolen.

Gör: Packa friska snacks. Dela ut dem för att undvika sinneslös gumling. Packa något med protein för att hjälpa dig att hålla dig full.

Inte: Packa en munk i handväskan eftersom den kommer att krossas så bra som du blir ledsen. Förutom att du är olycklig kommer att göra att du vill ha en munk ännu mycket mer så att du kartlägger den allra bästa munkbutiken i vilken stad du kör med för att köpa en till. Men eftersom det här är en ny-till-du-donutbutik kommer du att känna kravet att prova ett av alla slag i situationen är de mycket annorlunda än din regionala butik.

DO: Packa tålamod såväl som roliga spel som ‘Slug Bug’ eller ‘Out of State’. Jag minns att jag skrek “Out of State!” När vi såg en tillståndsplatta från ytterligare en ange på vägresor med mitt hushåll när jag var en ung (och kanske gör jag det fortfarande, kanske).

Jag gillar att upptäcka anpassade tillståndsplattor också.

Inte: Shout Slug Bug såväl som Slug chauffören eftersom det är farligt.

DO: Verkligen-du kan integrera sniglar i dina vägturspel med finaste fiender. Det är lite 2017 -versionen av sniglar såväl som buggar – Finest Fiends är ett helt gratis pusselupplevelse. Du samlar lil fiender samt besegra sniglarna genom att matcha färgkodade objekt.

Det är en ny rolig metod att klara tiden – särskilt när du räknar ut exakt hur du behärskar den.

Jag försökte det här spelet för första gången nyligen är det mycket levande och bedårande såväl som jag verkligen gillar namnet – finaste fiender.

Och nu kommer Slugs att starta Camp i sin allra första funktionsfilm High Quality Animated Short som erbjuds med spelet eller genom att klicka här. Jag antar att de vill vara i förslagets toppform för sina sommartid och för att bekämpa fienderna.

Jag arbetar med Finest Fiends på det här publicera samt dela ett specialerbjudande för RER -läsare!

Är du konkurrenskraftig? Vill du ha en liten fördel?

De allra första 100 besökarna som laddar ner det helt gratis spelet kommer att få $ 5 värt guld samt diamanter !!

Gå ladda ner finaste fiender gratis! Klicka bara här för att starta!

Fråga: När var din sista resa?

Vad är din nästa?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

reseförslag såväl som berättelser från San Francisco semester

reseförslag såväl som berättelser från San Francisco semester

Reseförslag från San Francisco. Resekonfessioner från min sommartid och föredragna platser i San Francisco CalifornienLas Vegas Food samt Paris Hotel Pictures från Half Marathon Weekend

Las Vegas Food samt Paris Hotel Pictures från Half Marathon Weekend

RNR Las Vegas Half Marathon Travel Tips. Vad man ska äta Paris Casino Hotel -bilder såväl som den allra bästa maten samt cocktails. snabb tr

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Löpande förslag för Englands herrlandslag i fotboll Tröja resor samt Summertime Beach -resor. Ajax Tröja Florida Run Blogg och

Förpackning för körningen Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Förpackning för körningen Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Förpackning för körningen Disney Red Wine samt Dine Half Marathon Race Weekend. Vad jag packar för att köra loppet på 13,1 mil

Ben fick Coronavirus

Ben fick Coronavirus

Bor med någon som fick covid19 – vad hände? Mina Covid19 -testresultat. sanningsenliga känslor om att behöva

10 finaste bilder från Boston Marathon Weekend Day 1

10 finaste bilder från Boston Marathon Weekend Day 1

Boston Marathon Weekend Recap. Kul från Boston Marathon Expo, mat, ytlinje, kör samt hotell. BAA 5K -lopp och träffas

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl