Det finns aldrig en bekväm tid att bli sjuk. Mellan arbete, träning, planer med kamrater eller familj och bara allmänt livsansvar kan det vara svårt att ge upp några dagar för att ta dig tid du behöver för att bli bättre av ett kallt, milt virus eller magbugg. En sjukdom kan pågå några dagar eller några veckor och på liknande sätt kan det ta samma tid att komma tillbaka till att känna dig helt.

Men när du har återhämtat dig från din sjukdom och känner dig redo att komma tillbaka till den vanliga rytmen i ditt liv, är det troligtvis en bra idé AS Roma Tröja att vara försiktig med att plocka upp bäst där du slutade. Att hoppa tillbaka i för hastigt kan vanligtvis innebära att du slutar stränga längs en sjukdom eller så kan det till och med landa dig bäst tillbaka i sängen igen. Det viktigaste är att lyssna på din kropp medan du fortfarande återhämtar dig.

Fortsätt läsa för förslag som hjälper dig att underlätta tillbaka till din dagliga rutin och återställa hälsan.

6 förslag på hur man studsar tillbaka

Lätt tillbaka till träning. Motion kräver energi, vilket du kanske inte har mycket eftersom du startade din återhämtning. Tryck dig inte för hårt på dina första dagar tillbaka i din träningsrutin. Börja långsamt, arbeta dig själv tillbaka till där du var tidigare och kom ihåg att alltid sträcka eftersom dina muskler kan vara styva och värda till en början.

Ät återställande mat. När du är sjuk behöver din kropp alla näringsämnen som den kan få för att få dig tillbaka på fötterna men det är viktigt att äta avsiktligt. “Appetit i vissa fall vaknar när du känner dig eländig, men att bli undervikt kan ge dig större risk för infektion,” säger registrerad sportnutritionist Rob Hobson. ”Kroppen behöver mycket mer energi för att bekämpa infektion, så fokusera på små närande måltider för att hjälpa till att få tillbaka din aptit. Detta kan inkludera soppor, grytor, ägg på rostat bröd eller smoothies. ”

Hobson säger också att vitaminer och mineraler som vitamin A, B och järn, alla spelar en roll i återhämtningsprocessen eftersom de alla är involverade i immunsystemets normala funktion. Han rekommenderar att fokusera på livsmedel som gröna bladgrönsaker, orangefärgade frukter och grönsaker, fullkorn, kött, fisk och ägg.

Håll dig hydratiserad. Det är viktigt att förbli hydratiserad medan han är sjuk, men lika viktigt under återhämtningen också. Att dricka mycket vatten kan hjälpa till att avvärja huvudvärk, illamående eller trötthet – och spola ut alla toxiner kvar från en sjukdom.

“Hydrering är viktigt när du försöker bekämpa infektion och återhämta sig från sjukdom”, säger Hobson. ”Det är viktigt att dricka massor av vätskor för att hjälpa organ som dina njurar för att fungera Manchester United Tröja bra. Hydrering hjälper också till att lossa slem och underlätta överbelastningen om det här är symtom på din infektion. ”

Om du inte är ett fan av vanligt vatten kan du prova att lägga till citron eller mynta för att lägga till lite smak. Du kan också prova vattenpaket med elektrolyttjänst (inget socker) som vanligtvis har ett urval av välsmakande smaker.

Gör en att göra-lista. Efter att ha tagit ledigt för att återhämta sig kan vissa komma tillbaka till sina liv med Nagoya Grampus Tröja en överväldigande mängd saker att göra. Vi rekommenderar att du gör en to-do-lista för att underlätta dig själv tillbaka till det dagliga livet och arbetsuppgifterna och för att hjälpa dig att organisera dig själv och prioritera din tid. På detta sätt kan du undvika överansträng.

Få frisk luft. Fly det fyllda rummet du var sjuk i och går utomhus för att absorbera lite solsken och frisk luft.

God sömnhygien. Även om du mår bättre, innebär det inte att din kropp är helt läkt från att vara sjuk. Att få tillräckligt med sömnkvalitet är ett viktigt element för att komma tillbaka till att vara ditt hälsosammaste jag. Du kan hantera din sömnhygien genom att upprätthålla ett regelbundet sömnschema, ta tupplurar om det behövs, undvika koffein före sängen och begränsa din skärmtid.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Kelsey maloney

Kelsey Maloney är en ny Jersey -infödd och är en associerad redaktör på Fitbit som för närvarande lever ut sin Kaliforniens dröm i San Francisco. Efter att ha fått sin kandidatexamen i journalistik, backpackade hon i ett år till flera länder runt om i världen, inklusive till hennes favoritstad – Kapstaden, Sydafrika. Hon gjorde sedan språnget till västkusten för att förfölja sitt skrivande och redigera karriär, tidigare på Sunset Magazine. Kelsey är en rese- och het yogentusiast med en tillbedjan för levande musik, det fantastiska utomhus, Annies mac och ost och en disig IPA.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl