Hej! Förra veckan fick jag en blå förkläde. Det var den bästa tidpunkten med tanke på att Ben var i stan för lite högkvalitativt tidsbesök. Jag kunde laga oss upp en elegant middag utan att behöva gå till butiken för en lång lista över komponenter (skåpen är ganska nakna) så bra som jag inte behövde planera något att göra! Detta gjorde allvarligt mitt liv mycket lättare.

Jag fick två middagssatser: Citron Butter Shrimp såväl som fjäderfä minskar kexgryta. Jag gick med räkorna allra första med tanke på att jag ville göra det när skaldjuret fortfarande var färskt.
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – exakt hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick standardtestet såväl som Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
4 minuters Atletico Mineiro Tröja stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
05:16

Blue Apron levererar alla komponenter du kräver att göra två middagar för två personer eller en familj.

Jag gillar att det faktiskt innehåller allt utom salt och peppar från den bästa mängden smör till vitlök till ost.

Detta indikerar att om du kräver två stjälkar av selleri för ett recept ger de dig två stjälkar så bra som du inte behöver få ett helt paket som bara kommer att bli fattiga på baksidan av ditt kylskåp (säger kvinnan som har vissnar koriander liksom annan slumpmässighet i hennes veggie bin!).

Det har varit många gånger när jag har glömt att plocka upp en av de komponenter jag kräver för ett recept och när jag går till butiken får jag aldrig bara en sak. Detta indikerar att jag slutar kostar mycket mer pengar totalt sett.

Jag lagar normalt inte skaldjur hemma. Jag känner att jag inte riktigt förstår hur? Jag antar att det är delvis eftersom jag inte växte upp och njuter av min mamma kock skaldjur – vi handlade mycket mer om bönburritos såväl som malda nötkötttacos.

Så jag gick absolut ut ur min komfortzon och lagade citronsmörräka. liksom det var läckert!

Denna måltid inkluderade vad som helst för räkor, ris och sallad!

Nästa natt gjorde jag fjäderfä såväl som kex gryta (officiellt är det fjäderfä och minskar kexgryta).

Detta var fylld med kyckling, morötter, potatis, selleri, svamp i en gräddsås.

Detta var en hit till också! Förutom att det är en sådan komfortmat.

Jag gillade att det här var något jag kunde återskapa. Blue Apron lärde mig ett nytt recept.

Sammantaget: Båda rätter var välsmakande och imponerande. Den enda kritiken jag har hört talas om Blue Apron är kostnaden. Sanningen är dock att sammanföra alla komponenter för dessa måltider skulle vara mycket dyrare om du verkligen använde dem alla. (Måltiderna är cirka 8,74 dollar per person.)

Exempel: Poultry Biscuit Casserole kom med den exakta mängden grädde såväl som mjöl för att göra såsen. Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja Om jag var tvungen att få en hel behållare med var och en som skulle lägga till snabbt (och den extra grädden skulle troligen hamna i papperskorgen).

Bonus: Jag tror att detta är en utmärkt metod att upptäcka för Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja att laga något nytt till dig eller laga mat för någon som du försöker spänna

Du kan inspektera de recept jag försökte samt mycket mer av deras recept här.

Blue Apron Discount Rate Offer:

De allra första 50 besökarna som indikerar upp kommer att få två måltider gratis på deras allra första blå förkläde. Klicka här för att komma igång. <- Använd denna länk för rabatt. Fråga: Vad är det för middag hemma? Kan jag komma förbi?? Skulle det inte vara roligt om jag verkligen åkte till någons hem slumpmässigt så? Ha!! Friskrivningsklausul: Denna publicering sponsras av Blue Apron. Alla åsikter är mina egna. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl