som först rapporterades av MMAFighting.com: s Marc Raimondi, har MMA -föreningen MMA.

De föreslagna ändringarna inkluderar omdefinierande ögonpoker för att inkludera en potentiell överträdelse innan ögonpoken inträffar, för att tillåta 12-6 armbågar, hälen sparkar till njurarna och tar tag i klaven och för att omdefiniera Polens herrlandslag i fotboll Tröja vad som utgör en jordad motståndare.

Raimondi rapporterar på följande sätt

”(Reglerna) kommer att utvärderas ut på fredagen under Victory Combing Championship -evenemanget i Urbandale, Iowa. VFC 48 kommer att sändas live på UFC Fight Pass.

Alla riktlinjer som experimenteras med fredagskvällen kommer att röstas om av MMA -riktlinjerna och politikutskottet under de kommande månaderna, enligt utskottets ordförande Sean Wheelock. ”

Nedan följer en skärmdump som fångar de föreslagna riktlinjerna.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

ABC röstar om MMA “Eye Poke foul” förändring och merju 25, 2022
2017-Året för MMA: s ”dis-unifierade” regler 3, 2017 med 1 kommentar
Hur disenifieras är de “enhetliga” riktlinjerna Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja för MMA? 16 februari 2021 Sporting CP Tröja Med 1 kommentar

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl