Idag släppte den brittiska Columbia Athletic Compensation ett inställningsdokument som bekräftar att alla ändringar av den enhetliga politiken som omfattas av ABC vid 2016 -konventionen antas inte .

Uppsatsen föreslår också att dessa sannolikt inte kommer att omfamnas i mycket av Kanada och notera ”som medlem i federala/provinsiella/territoriella atletiska kommission, BCAC har ägnat sig åt att följa enhetliga krav inom Kanada”. Det är dock värt att påpeka att MMA -krav för närvarande är allt emellertid enhetliga över hela Kanada.

Specifikt kommer BC inte att möjliggöra klackstrejker till njurarna från vakt såväl som på samma sätt kommer inte att omfatta den nya betydelsen av en jordad kämpe.

Detta får inte vara någon överraskning sedan BC, genom reglering, Cruz Azul Tröja antar New Jersey: s regler. New Jersey var dock en sång men minoritetsobjektor för ovanstående förändringar. Eftersom New Jersey inte omfamnade dessa policyer BC som standard inte om det inte finns regleringsmodifiering som, baserat på BC: s inställningspapper, inte verkar komma. Nedan är BC: s fulla inställning –

BCAC-Position-Paper-on-MMA-Rule-Changes

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

BC antar CF Monterrey Tröja provisoriskt ABC: s policy för amatör MMAAugust 3, 2013 i “Amatör MMA Law”
ABC antar uppgradering till MMA: s Unified RulesAugust 2, 2016 Med 7 kommentarer
Unified Policies of MMA Mycket tydligt Atletico Mineiro Tröja alternativ för BC: s nya Athletic CommisionMay 14, 2012in “BC Athletic Commissioner Act”

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl