samla, Fitbitters! Med American Heart Month i full gång och National Wear Red Day för kvinnors hjärthälsa den 7 februari, är vi här för att hjälpa dig att öka din hjärtfrekvens och hålla dina hälso- och fitnessmål att gå starkt. Överväg att uppmuntra din mamma, syster, mormor eller vem som helst till en av träningarna i världsklass eller upplevelser som Fitbit har tillgängligt, och låt den här månaden ställa in dig för fortsatt framgång på vägen:

Guldens förstärkare

Förstå upp din fitnessresa med kuraterade träningspass av riktiga tränare från Gold’s Gym direkt på handleden. Denna smartwatch -app gör det möjligt för dig att välja mellan träningspass i fyra populära kategorier: kroppsvikt, löpband, trappklättrare och kärna.

Strava

Lägg till körningar och åkattraktioner till Stravas smartwatch -app för att få Fitbit -kredit för dina aktiva minuter och kalorier förbrända, och se hur det träningen påverkar din dag.

Peloton

Vill du se hur din senaste träning staplas mot resten? Anslut dina Peloton- och Fitbit -konton för att omedelbart se dina detaljerade mätvärden i din Fitbit Mobile App -instrumentpanel – inklusive träningslängd, Sport Club Internacional Tröja restavstånd och kalorier förbränns från varje åktur.*

TrainingPeaks

Håller du med dina tränares träningsprogram? Anslut dina TrainingPeaks och Fitbit -konto så ser du omedelbart slutförda träningspass och träningsdata från din Fitbit Watch eller Tracker laddas direkt till din TrainingPeaks -kalender.

Fitbark Dog GPS & Health

Ta med dig din lurviga bästa vän på din fitnessresa. Med Fitbark Clock Face kan du se dina hälsodata, din valp och hans eller hennes vistelseort i ett ögonblicks blick. Redo Olympique Marseille Tröja att bli CF Monterrey Tröja frisk tillsammans?

Dessa övningar och aktiviteter, som du kan hitta på Fitbit Versa -familjen och joniska smartur, ger unika alternativ för hälsa och fitness för att uppmuntra dig och dina nära och kära att uppnå mål på ett roligt och roligt sätt. komma igång!

*Vissa Fitbit -enheter spårar omedelbart hjärtfrekvens, som kommer att visas i din Fitbit -instrumentpanel men inte synkroniseras med hjärtfrekvensfunktionen på din Peloton -cykels pekskärm just nu. Om du vill spåra din hjärtfrekvens på pelotoncykeln behöver du en ANT+ kompatibel hjärtfrekvensmonitor.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl