har du antagligen hört att räkna kalorier kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Men även om att släppa några kilo inte finns på din mållista, kan logga din mat i Fitbit -appen ställa in dig för ett antal “ah ha” -moment. Att spåra vad du äter ger dig en stor bildvy av din diet, vilket gör dig mycket mer medveten om dina favoritmat, portionsstorlekar, inte så hälsosamma vanor och fallback-begär. Det kan också visa dig en uppdelning av de makronäringsämnen du äter, så att du kan se verkliga siffror – snarare än Japans herrlandslag i fotboll Tröja bara gissning!

Från balansering av proteinintag till att öka atletisk prestanda, här är sju skäl för att spåra ditt intag.

Anledning nr 1: Du försöker upprätthålla viktminskning

Återgångar kan förväntas – någon som någonsin har gått ner i vikt kan säga det. Men hur du hanterar dem avgör om du kommer tillbaka på rätt spår eller glider ner den hala sluttningen för att återfå. Om du märker att pundarna kryper igen, börja logga in din mat! Det kan hjälpa dig att fokusera och upptäcka där de extra kakorna eller cocktails smyger in.

Anledning nr 2: Du är vegetarian

En vegetarisk diet kan vara en smart Atletico Mineiro Tröja ätstrategi, men det kräver lite mycket mer ansträngning för att balansera och tillgodose dina näringsbehov. I synnerhet uppmärksamma proteinet – det bör utgöra 10 till 35 procent av dina totala dagliga kalorier. I din matlogg, ta en titt på uppdelningen av dina makron för att identifiera om du är inom det hälsosamma intervallet. Inte riktigt där? Stöt upp dina växtproteiner, som bönor, linser, edamame, nötter och soja, genom att inkludera en liten mängd vid varje måltid och mellanmål. Kolla sedan in igen med din matlogg för att garantera att du är på rätt spår.

Anledning nr 3: Du tittar på ditt saltintag

Om din läkare säger att du begränsar salt i din diet, kan matloggning hjälpa dig att upptäcka de smyga källorna. Börja mata in dina måltider och snacks, särskilt förpackade och beredda livsmedel, som bidrar med mycket mer än 75 procent av natrium i den genomsnittliga amerikanska dieten. (Pro Tip: streckkodsscannern i FitBit -appen är användbar för snabb loggning.) När du har gjort det i några dagar, logga in på din Fitbit -instrumentpanel online och navigera till din matlogg (klicka på “Logg” på Topp, sedan “mat”) för att se ditt totala dagliga intag av natrium.

Anledning nr 4: Du klipper kolhydrater

Följer du en lågkolhydratdiet? Att skära ner, eller helt eliminera, vissa livsmedel kan få SSC Napoli Tröja dig att missa viktiga näringsämnen, som fiber. Logga dina måltider och snacks i några dagar, gå sedan till din online -instrumentpanel och kontrollera om du får det rekommenderade dagliga beloppet (25 gram för kvinnor och 38 gram för män). För att undvika en trög tarm, gör det innan ditt system blir igensatt.

Anledning nr 5: Du försöker få muskler

För att bulka upp måste du samarbeta med ett bra träningsprogram med en solid näringsstrategi. Logga ditt matintag i några dagar kan hjälpa dig att förstå hur många ytterligare kalorier du behöver för att gå upp i vikt. Då är det viktigt att fortsätta spåra, se till att du får de extra kalorierna och balanserar dina makron. Att få rätt mängd protein omedelbart efter träningen är avgörande för att bygga muskelmassa.

Anledning nr 6: Du kämpar med matkänslighet

Matkänslighet kan vara svåra att upptäcka, men att hålla en matlogg är det första steget mot att ta reda på dina triggers. Spela in allt du äter och notera dina symtom under dagen så att du kan identifiera mönster. Du kanske märker att vitlök ger dig magproblem, för mycket ost leder till huvudvärk, eller citrusfrukter avfyrar din sura återflöde. Att prata med en registrerad dietist om dina reaktioner och arbeta tillsammans för att ta reda på vad som stör dig, och vad du kan äta, är alltid en bra idé.

Anledning nr 7: Du tränar mycket

Om dina fitnessmål inkluderar att bryta tejp eller få en åldersgruppspodium, är det lika viktigt att äta rätt som din träningsplan. Nuvarande tänkande föreslår konkurrenskraftiga idrottare (och de som tränar som dem) drar nytta av att manipulera kalorier och makron enligt träningsnivå och intensitet. Så när du tränar hårt bör din kropp få mycket mer kalorier och kolhydrater, och under vila och avsmalnande veckor kan du lätta dig. Matloggning kan hjälpa dig att komma in i det snygga av dessa siffror och träffa alla dina prestationsmål.

Att spendera en vecka att logga in maten och lära känna alla näringsfunktioner som erbjuds i Fitbit-appen kan vara ögonöppnande. Du får en stor bildvy av dina kaloribehov och kunna hålla ett öga på dina makron. Och att gräva in ännu mycket mer data i din online -instrumentpanel kan avslöja platser där du kan förbättra (så länge, smygt salt; hej, fullkorn och fiber!). Vad du upptäcker om ditt ätande kan hjälpa dig att hålla dig på väg mot att uppnå dina personliga hälso- och fitnessmål.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda This information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Tracy Morris

Tracy Morris är Fitbits ledande nutritionist. Med en magisterexamen i näring och dietetik från Sydafrika är hon också en australisk ackrediterad utövande dietist och en internationell medlem av Academy of Nutrition and Dietetics i USA. Under de senaste 20 åren bodde Tracy i fem olika länder och inspirerade människor runt om i världen att vara friska. Hon bor för närvarande i Sunny Sydney, Australien där hon hjälper Fitbit -fans runt om i världen lever sina bästa liv. När hon inte arbetar, springer efter sina tre unga barn eller praktiserar Pilates, kan hon hittas smutta Pinot Noir med sin man som tittar på solen.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl