Duffel, ryggsäck, tygväska, satchel – oavsett vad du använder för att få din utrustning till gymmet, studion eller var du tränar, här är vad som ska vara i det här säsong.

1. Fitbit Charge HR
Att träna på en varm dag kan sätta extra stress på din ticker. Faktum är att Cleveland Clinic rapporterar att ditt hjärta slår ungefär 10 bpm snabbare för varje grad din kropps inre temperatur stiger på grund av träning eller miljö. Laddning HR kan hjälpa dig att hålla ett öga på din hjärtfrekvens under dagen och under träningspass. Om du märker att dina siffror kryper upp högre än de skulle göra på en sval dag (eller inomhus med luftkonditionering), backa från intensiteten och gå för lite skugga.

2. Vattenbotten
Du har hört den här trumman tidigare: Hydrating är ett varmt väder måste göra! Mängden vatten som behövs varierar beroende på din kroppssammansättning och aktivitetsnivå, men i allmänhet rekommenderar American College of Sports Medicine att dricka 16 till 20 uns 4 timmar före träning, sedan 8 till 12 uns 10 till 15 minuter innan du tränar, och 3 till 8 uns var 15 till 20 minut medan du tränar. Försök också att väga dig själv före och efter ditt träningspass och ersätta vätska som förlorats under din svett session inom två timmar – SIP 20 till 24 uns för varje förlorat pund.

3. Wipes
Ingen dusch? Inga problem! Ett paket våtservetter kan vara snyggt (tänk: ansiktsklass) eller vanligt (hej, baby gång), och oavsett vilket märke du köper kommer de till nytta. En snabb svep kan hjälpa svettig, hud efter träning att känna sig ren och fräsch.

4. strumpor
När fukt möter friktion inträffar blåsor. “Till och med en liten mängd gnugga inuti dina sneakers på en svettig dag kan leda till att huden tas och blåsor,” säger David E. Bank, M.D., en hudläkare i Mt. Kisco, NY. Det bästa förebyggandet: bär svettstrumpor när du tränar och har ett extra par stas i din väska att byta till när du är klar.

5. Solskyddsmedel
Det avvärjer inte bara smärtsamma brännskador, som regelbundet tillämpar SPF 30 eller högre skyddar mot hudcancer, vilket tyvärr ökar. Enligt Skin Cancer Foundation påverkar den vanligaste formen av precancer mer än 58 miljoner amerikaner, och 90 procent av cancer från icke-melanom är kopplade till UV-strålning från solen. Bär så mycket kläder som din kropp kan ta med tanke på sommarvärmen och sedan slater solskyddsmedel på alla utsatta delar.

6. Läppbalsam
Sommarens bästa element – varmar och solljus, är inte så bra för din kisser. “Läppar har inte svett eller oljekörtlar, så de kan lätt bli torra och chappade i varmt väder,” säger Bank. Leta efter en Sporting CP Tröja balsam med ingredienser som låser in fukt, som bivax och sheasmör. Välj en med SPF så skyddar du också dina läppar från UV-strålar.

7. Solglasögon
Hud är inte den enda kroppsdelen som kan skadas av solens strålar. Forskning har kopplat år av exponering för UV-strålning med nedsatt syn och övergående eller permanent blindhet senare i livet. Att göra solglasögon både Wales herrlandslag i fotboll Tröja ett stiluttalande och en hälsa måste! Skydda dina ögon bakom ett par som filtrerar ut våglängder under 400 nm (leta efter nyanser med “400” på etiketter).

8. Deodorant
Det är ganska säkert att säga, det här är ett föremål som hör till din gymnastiksäck året runt. Men det är särskilt viktigt nu, eftersom svett blandat med värmen från sommaren kan Tigres UANL Tröja ge en extra illaluktande situation. Använd en handduk för att sop upp våthet ASAP efter en träning – deodoranter fungerar bäst när de appliceras på torr hud.

9. Flip flops
Tre ord: fotsvamp, Ick! “När du har värme och våthet finns det en potential för svamp att frodas,” säger Bank. Steg inte någonstans nära en offentlig dusch eller pool i sommar utan ett par av dessa.

Missade vi något? Vad finns i din gymnastiksäck den här säsongen? Dela i kommentarerna!

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Kimberly Daly Farrell

Kimberly Daly Farrell är chefredaktör på Fitbit. Kimberly studerade integrativ näring och har avslutat tre maraton. Hon har tidigare haft redaktionella positioner på form, glamour, fitness och bra hushållning.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl