Hej! Hur är läget? Jag började känna mig lite av idag. Jag Tigres UANL Tröja tror att jag är sjuk. Bua. Så jag försöker hålla det lite lugnt och avkopplande vid RER -huvudkontoret idag.

I går kväll kylde Vegas och jag. Han hoggade dock upp min ryggvärme -dyn. Det är ganska tungt men han gillade verkligen när jag lägger det på honom. Det var roligt eftersom jag skulle lägga det där i en minut och sedan ta bort det, men han skulle skjuta det och stanna där som han ville ha mer.
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En bra lyssnande – bok, podcast och visuell underhållningsgranskningsserie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
American Dirt Book Review
12:07

leva
00:00
08:21
07:28

Jag träffade gatorna för en körning, men min bästa titt kallade för att chatta så jag slutade gå de flesta av de 5 mils slingan jag skulle göra. Det är för det bästa eftersom vi aldrig får prata och jag försöker vila mer än att springa idag.

Efter körning träffade jag butiken för några saker och upptäckte denna perfekta storlek kaka. Jag knäppte upp det för min lilbror eftersom han nyligen gjorde en begäran om röd sammetkaka.

Nathan Hipster Running Belt

Låt oss nu prata om det här nya med mig hipster som kör bälte från Nathan. Företaget skickade mig detta för att försöka och jag begärde en för dig. Så lämna en kommentar på det här inlägget för att komma in för att vinna!

Jag har provat många olika löpbälten under åren. Jag är definitivt ett fan av att använda ett bälte av något slag för att hålla saker över fickor eller fylla nycklar/bränsle/vad som helst någonstans solen inte lyser.

Detta var mitt första försök med ett av bälten som du glider på istället för klipp på. Jag älskar att det är smidigt och brett hela vägen. Det är super bekvämt och “gräver inte in” någonstans. Det studsade inte alls <- förmodligen det viktigaste för mig. Jag har använt det ett par gånger nu och gräver SS Lazio Tröja det. Jag tror att jag kanske har fått en storlek för liten eftersom jag skulle vilja att det passar lägre i midjan, men det buggar inte mig när jag kör alls. Det finns också i några olika färger. De är tillgängliga online eller i utvalda löpningsbutiker.

Ange för att vinna Nathan Hipster Running Belt!

Lämna en kommentar till det här inlägget med sista gången du tog en promenad eller gick på en körning.

(Öppet för invånare i USA. Stänger 2/19/16 kl 12 PST. Vinnare kommer att meddelas via e -post för storlek och postinformation.)

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med Olympique Lyonnais Tröja dessa:

Sommarkörning måste ha-bästa redskap från topp till tår!

Sommarkörning måste ha-bästa redskap från topp till tår!

Sommarkörning måste ha – här är min lista över de bästa löputrustningen, kläder, skor, bränslebälten, sunblock och mer för R

Bästa sättet att bära vatten när du springer

Bästa sättet att bära vatten när du springer

Bästa sättet att bära vatten för löpare. Topp 3 vattenflaska, hydratiseringsbälte och hydratiseringsvästidéer för löpning. En lista av

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info

Det finns en ny körning Eat Repeat Podcast nu! Och den nya Running Buddy -funktionen börjar med Kaleena. Till ära för sin “Vic

Mina favoritkörande leggings och capris

Mina favoritkörande leggings och capris

Jag är glad att dela min favoritkörning av capris och leggings eftersom denna utrustning är mer ekonomisk än enMycket av mina andra

Bästa underkläder för löpning

Bästa underkläder för löpning

Lista över de bästa underkläderna för löpare. Kör Frågor och svar från Instagram. National Dog Day med Diego Appreciation Post

Du kan inte springa utan

Du kan inte springa utan

Jag kan inte springa utan dessa 11 löpningsutrustning. Högen på Miles Running Challenge Day 23.

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl