Uppdatering 13 juli2016. Idag släppte Bellator LOSC Lille Tröja nedanstående pressmeddelande (HT Luke Thomas)

__________________

Som den allra första rapporterade av MMAjunkie.coms Steven Marrocco har Bellator avtalat med Mohegan Department of Athletic Regulation för att övervaka medicineringstest när marknadsföringen leder till London för Bellator 158.

Marrocco rapporterar att “kämpar kommer att testas via urin samt kommer att vara licensierade med Mohegan-kommissionen, vilket på samma sätt kan utsätta dem för framtida konkurrensprovning, det mest effektiva avskräckande medel för att CF Monterrey Tröja utnyttja förbjudna ämnen”.

England har inte en regeringskörning blandad kampsport atletisk kompensation som lämnar promotorer för att till stor del köra evenemang som de anser lämpligt. Att föra MDAR ombord Inter Milan Tröja för att övervaka medicineringstest är ett steg i rätt riktning, även om beslutet också lämnar några frågor.

MDAR saknar någon typ av lagstadgad eller annan jurisdiktion i London så att deras myndighet att licensiera krigare i den jurisdiktion, medicineringstestkämpar där såväl som problemuppstängningar baserade på misslyckade medicineringstester är helt baserade på personliga kontrakt.

Det exakta sortimentet såväl som naturen hos dessa kontrakt förblir oklart. Jag har nått såväl Bellator som MDAR för kommentarer såväl som om/när de släpper detaljerna i kontrakten såväl som programmet kommer jag att uppdatera den här artikeln med ytterligare information.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Mohegan Department of Athletic Regulation Implementerar Weight Cut ReformSapril 4, 2016in “Weight Cut Reform”
Bellator -konkurrent böter $ 5K för att publicera Fight F Bombjune 27, 2022
Fighter avstängd 120 dagar för oärliga medicinska avslöjande 10, 2021

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl