Solen är ute, vädret är varmt och grillen sparkas upp! En sommar BBQ är en av livets enkla nöjen att njuta av med vänner och familj – men om du försöker äta sunt kan en cookout ge några tuffa utmaningar. Lyckligtvis har vi fem användbara tips för smart äta på din nästa trädgårdsgrill.

Kom aldrig tomt till Club Tijuana Tröja festen!

Spela det säkert och planera att ta med något du vet som är Marockos herrlandslag i fotboll Tröja hälsosamt. Några bra alternativ inkluderar en blandad grön sallad, vegetabiliska kabobs eller en färsk fruktbricka. Om du vet att värden kommer att grilla upp några saftiga hamburgare – med hela vete bullar eller sallad för att linda in patty!

Ett annat pro tips? aldrig kom hungrig. Det kan kännas som en synd att äta en måltid innan du går på en grill men att visa upp hungrig kan leda till överindulering på potatischips, dopp eller godis.

Flytta och vara aktiv

Har du någonsin lagt märke till hur gruppsamtal verkar samlas över aptitretare tabellen? Rädda dina vänner och familj från sinnelös snacks och flytta konversationen till trädgården. Få blodpumpningen och starta ett spel med hästsko, volleyboll eller ta ett dopp i poolen.

Vara medveten om delar

En “praktisk” guide till delkontroll ser ut så här:

Protein som kyckling, fisk eller nötkött, bör vara storleken på handflatan, inte inkludera tummen eller fingrarna. Denna del ska vara lika med 3 uns.

Kolhydrater som ris eller pasta bör vara storleken på en kupad hand eller ½ kopp.

Frukt eller grönsaker bör vara storleken på näven eller 1 kopp.

Fetter som mayo eller salladdressing bör vara storleken på tummen eller 1 matsked.

Välj ett magert protein

Hoppa över de bearbetade korv och korv som innehåller Real Betis Balompie Tröja nitrater och tillsatt salt, ohälsosamma fetter och kalorier. Välj smalare proteiner, som hudfri kycklingbröst, färska kalkonburgare, fisk eller räkor.

Prioritera din tallrik

Om du längtar efter en saftig cheeseburger, finns det inget behov av att beröva dig själv. Välj istället att fylla resten av din tallrik med färska grönsaker och hummus och ät hamburgaren öppen utan bulle. Eller, om makarronisallad är din sak, kringgå brownien till efterrätt.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Brittany Donovan

Brittany Donovan är en kokbokförfattare och livsstilsblogger med en passion för mat och fitness. Hon tror att ett liv med kul, hälsa och välbefinnande kan uppnås genom att göra de små sakerna varje dag som gör en skillnad. Hon tycker om kickboxning, dekorera, fotografera nya recept och dansfester i köket med sin man. Hon är bosatt i Sacramento, Kalifornien.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl