Det finns inget att avvisa det: livet är upptaget. Att söka balans dagligen kan vara svårt. Lägg till Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja långa lopp såväl som uthållighetstävlingar i blandningen, såväl som att uppnå balans kan börja känna sig riktigt meningslöst. liksom det är OK. Vem vill ändå online ett vardagligt, helt förutsägbart liv? Fortfarande, det väsentliga för att göra denna galna existens roligt, upptäcker att överleva – eller mycket bättre ännu, trivs – i kaoset.

Så kasta begreppet balans ut ur fönstret, samt acceptera glädjen för ett något off-kilterliv. Med lite tidsadministration såväl som ett stort initiativ kan du fortfarande se förbättringar. Nedan fångar de tre bästa metoderna jag av hög kvalitet i mitt kaotiska schema.

1. Var inte rädd för en snabb konditionssamling
Ditt mål kan vara att springa tre mil om dagen, men det behöver inte alltid innebära tre konstant mil. Om din Juventus Tröja arbetsrutin gör det möjligt för dig att ta en 30-minuters paus, använd den tiden för att logga en mil eller två. Så vad händer om du måste svamp snabbt i kontorets toalett efteråt? Försök och upptäcka njutningen i situationen, samt stolta över att förstå att du arbetar mot en montör, friskare dig. Genom att komma in mil när du kan, kommer du att etablera att rytmen måste vara en “opportunistisk löpare” – någon som kan byta ut en körning när chansen ger sig själv.

2. Minska ditt koldioxidavtryck
På tal om kontoret, exakt hur långt borta är det? Har du någonsin tänkt på att pendla till fots? Bild som visar lika mycket som ditt skrivbord som redan har loggat in 5 000 steg. Om du inte kan gå till jobbet, försök att förvandla dagliga uppgifter till träningsmöjligheter. Tuck din köplista i dina shorts, kör till stormarknaden och ta en resa med hem. Eller ta med en ryggsäck och gör den till en vägd promenad hem.

3. Acceptera oförutsedda möjligheter
Oundvikligen kommer saker att se ut som äventyrar för att spåra din träning. Istället för att kasta in handduken, metod dessa utmaningar med entusiasm. måste du åka på en arbetsresa i sista minuten? Packa några träningskläder samt dra nytta av tiden bort från dina typiska skyldigheter. Miss bussen till fitnesscenterklassen du har varit glad över hela veckan? Ta på gatorna och få några steg genom att kolla in din stad till fots. Oavsett utmaning, räkna ut en metod för att använda den till din fördel.

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information Club America Tröja för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Dekan Karnazes

Dean Karnazes, en internationellt erkänd uthållighetsidrottare samt en bästsäljande författare i New York Times, har drivit hans kropp såväl som sinnet till otänkbara gränser. Bland sina många prestationer har han kört 350 konstant mil och föregått sömn i tre nätter. Han sprang över Death Valley i 120-graders temperaturer, liksom han sprang ett maraton till Sydpolen i ogynnsamma 40 grader. Vid tio olika tillfällen har han kört en 200-mils stafettsolo och tävlar tillsammans med lag på tolv.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl