Tidigare i år godkände Manitoba ett köp i rådet som redogör för hur amatör “prisstrider” ska regleras i provinsen. Övervakning av alla karateprisstrider överlämnades till karate Manitoba.

Idag skickade Karate Manitoba nedan e-postmeddelanden som ställde ut sin regelverk för sporten. Jag borde notera att e-postmeddelandet är något alltför brett. Det är inte korrekt att säga att ”alla amatörkarattävlingar i Manitoba bör godkännas av karate manitoba” Detta uttalande är bara sant för sådana karatetävlingar som kan anses vara ”prisstrider” under s. 83 i strafflagen. En karatatävling som inte inkluderar “prisstrid” fångas inte av Karate Manitobas reglerande makter. I vilket fall som helst, här är deras e-post med länkar till deras policy- och ansökningsformulär.

Hej Karate -klubbar som senaste ändringar av både den federala och provinsiella lagstiftningen har Vissel Kobe Tröja påverkat hela Karate -samhället i Manitoba. En av de väsentliga effekterna av den provinsiella ordningen i landet är att alla amatörkarattävlingar i Manitoba bör godkännas av Karate Manitoba före genomförandet. För att läsa mycket mer, klicka på Link Oic Letter till Karate Clubs

Konkurrens Hosting Policy Tävlingsansökningsformulär

Om du har några frågor och eller problem, vänligen känn dig helt kontakta Cruz Azul Tröja kontoret.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda Bayer 04 Leverkusen Tröja

Relaterad

Manitoba passerar OIC som legaliserar/reglerar amatörboxning, karate och taekwondooktober 8, 2014in “Manitoba Combative Sports Commission”
Manitoba Planerar att legalisera amatörkamp Sportseptember 11, 2014in “Amatör MMA Law”
Olympisk karate -inkludering legaliserar sport över hela canadaaugust 13, 2016 Med 4 kommentarer

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl