Jag har enorma monikanska nyheter! Är du beredd på det? Detta kan modifiera vad du trodde att du förstod om monikaner.

Jag förstår att du alltid har trott Monican = din regionala rödhåriga mexikanska bloggförfattare vid namn Monica. Vi är inte säkra på hur/när/varför ‘n’ har lagts till i slutet men det är där så bra som vi rullar med det …
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
05:19

Tja, jag håller på att ringa till oro vad du förstod om monikaner …

Ben ringde mig igår för att säga att han åtnjöt lite Sci-Fi-film Ajax Tröja såväl som de talade om monikaner = människor från staden Monica. Förutom att han slumpmässigt började undersöka det. Det visar sig att det finns ett band från Australien som heter Monicans! ha!

Detta är en av deras låtar … det är från 2012.

Här är deras Facebook -sida – monikanerna – om du vill inspektera dem.

Super slumpmässigt, eller hur?

I att springa såväl som att äta nyheter …

Jag hade en riktigt bra körning tisdag! 10 mil. På metoden tillbaka lyssnade jag på Despacito vid upprepning. Kanske kommer jag att lägga till lite “monikanerna” -musiken i min spellista för att ändra den …

Vad jag har ätit …

Jag förstår inte exakt hur jag inte Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja har provat detta förut men jag hittade bara Trader Joes miljövänliga Dragon Hot Sauce. KÄRLEK. Jag gillar det. Jag gillar det inte mycket mer än Sriracha, men jag gillar det verkligen. Jag var inte ett fan av TJ: s version av Sriracha så jag tror att jag kanske gick in på det och trodde att det skulle vara liknande. Jag blev positivt överraskad. Bra, kryddig, smakfull.

Och min mamma såväl som Lil-syskon kom över häromdagen såväl som vi fick indisk uttag. Vegas är sällan “dålig” men han hoppade upp på stolen som om han önskade lite! Avslöjad! Jag är säker på att Nagoya Grampus Tröja min mamma inte tror mig när jag säger: “Han gör det aldrig!”

Min vän med världens sötaste valp får blått förkläde och gjorde det till lunch häromdagen. Jag gick över sedan jag gillar valpen. Maten är en extra bonus.

Friendish = Uppenbarligen är Friendish en app, men jag indikerade det som någon du är ganska vänlig med men inte skulle ringa en vän. Du vet? ha!

Fråga: Skulle du vara kompisar med någon bara sedan du gillade deras hund?

Jag: Ummm, varför? Är det uppenbart?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl