vid två år gammalt kan mitt barn redan göra mycket mer hängande benhöjningar än jag kan göra. Det kan låta överraskande, men lektid och aktivitet är viktigt. Att vara aktiv är ju en naturlig impuls för små barn. Som föräldrar är det vårt jobb att se till att aktiviteten fortsätter till tonåren och därefter – deras hälsa kan bero på det. Enligt ny forskning ökar barnens fetma.

Nu är här de goda nyheterna: Att uppfostra friska barn behöver inte vara komplicerade eller dyra. Det väsentliga är att arbeta Club America Tröja mycket mer rörelse i vardagliga evenemang. Är du inte säker på var jag ska börja? Så här gör min fru och jag fitness till en familjeaffär.

1. Skapa nya rutiner
Varje morgon går mitt barn och jag till kaféet ett kvarter bort. Den korta promenaden tillåter oss att komma i steg och spendera tid tillsammans. Dessutom kommer det med en liten belöning: mörk stekt för mig och ångad mjölk för honom. Sedan går vi tillbaka. Sammantaget får han cirka 1400 steg varje sätt. Denna lilla uppgift kan verka trivial, men den får vår dag till en aktiv start. den bästa delen? Mina barn kan nu tänka på promenader som äventyr med konkreta mål. Om dina barn gillar att utmana sig själva, överväg att få dem ett Fitbit -ess (åldrarna 8+) så att de kan spåra Racing Club de Avellaneda Tröja sina steg och aktiva minuter. Den positiva förstärkningen som på enhetsfirande och virtuella märken erbjuder kan hjälpa till att skapa hälsosamma metoder som inte känns som arbete.

2. Uppmuntra organiserade sport
Min fru och jag har registrerat våra barn i allt från fotboll och basket för att knacka och balett. Vi försöker utsätta dem för olika aktiviteter så att de kan hitta ett par som de gillar. Lagsporter och klasser hjälper till att bekanta barnen med en grupps positiva, dynamiska energi och samtidigt få sin hjärtfrekvens och må bra endorfiner flyter. Om att gå med i en organiserad sport eller ta en klass inte är möjligt, försök att göra ditt bästa för att begränsa skärmtiden och maximera aktivt spel hemma.

3. Instruera dem om hälsosamma livsmedel
I vårt hus tror vi inte på att begränsa livsmedel. Istället uppmuntrar vi våra barn att göra hälsosamma val och känna igen godis som en tillfällig splurge. Glass, pizza och kakor är alla rättvisa spel, så länge de är aktiva och majoriteten av deras matval är friska. Vi går ofta med våra barn till livsmedelsbutiken, låter dem välja ut sina favoritfrukter och grönsaker och sedan göra smoothies tillsammans. På så sätt kommer de i steg och lär sig hur läckra hälsosamma livsmedel kan vara.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Harley Pasternak

Kändisstränare och näringsläkare Harley Pasternak har en magisterexamen i träningsfysiologi och näringsvetenskap från University of Toronto och en examen i kinesiologi från University of Western Ontario. Som en fitness- och näringsspecialist har Harley utbildat många kändisar, inklusive Tigres UANL Tröja Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Lady Gaga, Megan och Jennifer Hudson . Han har dykt upp på MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, Rachael Ray, America’s Next Top Model, Good Morning America, The Today Show och många nyligen, Hämndskropp med Khloe Kardashian på E! Harley har också föreläsat runt om i världen och talar engagemang regelbundet.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl