Du förstår förmodligen för att förhindra snabbmatrestauranger, med drive-thru-fönster, feta hamburgare samt pommes frites samt enorma sockerhaltiga drycker. Men hur är det med de platser som suddar linjerna mellan förkokta patties och sit-down-menyer. Snabb-casual restauranger erbjuder beställd kaffe, bakverk, smörgåsar, sallader samt kornskålar till hektiska människor när du är på språng. Flamengo Tröja När du hustlar genom en galen vecka, såväl som allt du vill är något snabbt som hälsosamt, verkar det som det nya valet. Men innan du går upp till räknaren, fråga dig själv – är de alternativen riktigt friskare? Tyvärr avslöjar en ny studie att snabba avslappnade måltider är högre i kalorier än snabb mat, med en typisk 640 mycket fler kalorier per entré. Det är ingen liten skillnad – 640 kalorier är en hel måltid på egen hand!

Historiens moral: snabb mat eller snabb avslappnad, restaurangpris är sällan hälsosam. Du måste hålla ett öga på smyga ingredienser såväl som överskott av kalorier, oavsett var du tuggar ner. Men i vissa fall måste du äta på språng. Just här är tre smarta val du kan göra på snabba casual restauranger, för alla dina grepp-och-gå-favoriter.

I stället för en pumpa krydda latte såväl som ett bakverk, köp havregryn samt färsk frukt. Kaffekedjor handlar om de fantastiska säsongsdryckerna – skulle du gilla det med en bild av enhörningar såväl som gnistrar? Men oavsett veckans smak, kommer det att bli en sirap, såväl som om du plockar upp ett bakverk, gör dig redo för en sockerrush (för att inte tala om fettet). Det mycket bättre sättet att börja dagen är med protein, fullkorn och färsk frukt. Köp en vanlig, nonfat latte såväl som en banan, eller mycket bättre ännu, en kopp havregryn samt en sida av färsk frukt.

Om du beställer soppa eller sallad, förhindra krämig och smyga ingredienser. Soppa-och-sallad fläckar låter så fräsch! Men om det finns kräm som rörs i varje soppa, ost såväl som bacon strö över varje sallad, såväl som mayo skivad på varje sando, förstår du den verkliga historien. Fråga vad som går in i din beställning, samt fokusera på rena grönsaker och magert protein. En minestronsoppa eller miljövänlig sallad med grillad fjäderfä är vanligtvis säkra val. Förutom ja, kan du få det med bröd! Se bara till att det är fullkorn.

Välj en bönsalladskål istället för en köttig mycket burrito. Det spelar ingen roll om köttet är fritt från antibiotika! Om det är fet, salt och en storskalig del, stöder dessa karnitor inte din hälsa-och det är innan du lägger till gräddfil och ost. Den stora nyheten är att många burrito -platser låter dig välja och välja. Be om en skål med en liten skopa var och en av brunt ris såväl som svarta bönor och ladda den sedan med massor av färska grönsaker. Förutom att du ja, vill du ha guacamole! Avokado är ett fantastiskt hälsosamt fett. Se bara till att det är ett par matskedar, inte en massiv duk.

Denna information är endast för akademiska ändamål såväl som inte är avsett som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda den här informationen för att diagnostisera eller behandla ett hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Becky Duffett

Becky Duffett är en bidragande näringsredaktör för Fitbit och ett sätt Stade Rennais FC Tröja att leva författare med en passion för att äta bra. En tidigare Williams-Sonoma Cookbook-redaktör samt examen från San Francisco Cooking School, hon redigerade dussintals kokböcker samt många recept. City Living har förvandlat henne till en snurrmisbrukare – men hon skulle fortfarande hellre rida på en häst. Hon bor i det sötaste kvarteret i San Francisco, tillbringar helger på bondens marknad och försöker läsa på bageriet, samt steka enorma Corinthians Paulista Tröja middagar för vänner.

Leave A Comment

Recommended Posts

Bodybuilding Domare är bara mänskliga

av Geoff Roberts Ämnet om subjektivitet har en tendens att hitta i diskussioner om metoden att bodybuilding bedöms mycket mer än någon typ av annat ämne. Det anges också ofta att bodybuilding -show bedöms utifrån vissa krav från kvalificerade yrkesverksamma, utan någon […]

fynjl